1 CD andere Artiesten

Ik heb dus een CD met verschillende ariesten en nu sorteert itunes die op artist, maar ik wil dat die cd bij elkaar blijft maar dan sorteert leuk alle albums bij elkaar, maar ik wil alle albums bij elkaar gesorteerd en dan ook nog artist op alphabetische volgorde...

Je kunt natuurlijk selecteren op album., of een mapje aanmaken in itunes met daarin de bewuste artiesten.

Ik begrijp geloof ik niet je vraag helemaal maar ik ga toch antwoord geven als je nu met menu geavanceerd gebruikt met 'Voeg cd-tracks samen' krijg je toch ook wat je wilt of niet dan?!

[quote:2d6b4015df="Oppie"]Ik begrijp geloof ik niet je vraag helemaal maar ik ga toch antwoord geven als je nu met menu geavanceerd gebruikt met 'Voeg cd-tracks samen' krijg je toch ook wat je wilt of niet dan?![/quote:2d6b4015df]

die optie kan ik alleen niet gebruiken? :confused:

wat ik wil is dus de alle liedjes per album bij elkaar maar wel de artiest alphabetische volgorde ofzo iets…

Hoe moet je dat anders doen met mix cd’s :confused:

idd. mapje aan maken dus .. en daar de hele cd in zetten !!! :apple:

Als je de nummers selecteerd die je bij elkaar wilt houden en met de rechtermuis 'info' kiest, kun je aangeven dat het een compilatie CD is. Er komt dan bovenaan in je artist-browser een mapje 'compilations', met in het rechterveld de naam van de compilatie CD's.

Daarnaast kun je in iTunes ook met groepen werken, maar in dit geval kun je het beste denk ik voor compilatie gaan. Dat is namelijk speciaal bedoeld voor het probleem dat je hebt.

Bij tracks samenvoegen wordt volgens mij de muziek ook opnieuw ge-encode. Of is dat niet zo, en plakt’ie ze gewoon aan elkaar ?

ik heb die compilatie aangezet maar ik zie geen mapje? :?

[quote:b582ce84c7="chilli dude"]ik heb die compilatie aangezet maar ik zie geen mapje? :?[/quote:b582ce84c7]

En jij kijkt met je ogen?
OK, bij mij ziet dat er zo uit:klik

die staat erbij niet tussen dan :/

moet je aanzetten in je prefs

[quote:b7a575bd46="Low-Fi"]moet je aanzetten in je prefs[/quote:b7a575bd46] Verrek, dat is ook zo. In het tab-blad general. Als ik dat wist, had ik het er bij gezet. Sorry voor dat 'kijken met je ogen', chilli dude! Ik delete het plaatje weer uit het photo-album, voor diegenen die nu tevergeefs geklikt hebben.

haha geen probleem :)

dankjewel