1 itunes bibliotheek, meerdere gebruikers

We zijn met 3 gebruikers op één computer, we gebruiken alledrie itunes waardoor iedereen zijn itunes-bibliotheek heeft. Nu zou ik deze bibliotheek willen centraliseren zodat wanneer de ene een bestand toevoegd dit ook te zien is bij de andere twee gebruikers. Ik heb al wat gezocht en het volgende gedaan: ik heb de map 'itunes' bij C:Documents and SettingsAll UsersDocumentenMijn muziek geplaatst zodat alle gebruikers deze map kunnen gebruiken. De oude map 'itunes' heb ik 'itunes-old' genoemd en daarna een snelkoppeling gemaakt van de 'gedeelde map' en deze snelkoppeling eerst hernoemd als 'itunes' en daarna geplaatst op dezelfde locatie als 'itunes-old: C:Documents and SettingsgebruikersnaamMijn documentenMijn muziek. Wanneer ik nu itunes open, krijg ik een volledig lege bibliotheek en achteraf blijkt dat hij op 'gebruikersnaamMijn documentenMijn muziek' gewoon een andere map 'itunes' heeft aangemaakt, naast die snelkoppeling die ik had geplaatst. Heeft iemand hiervoor een oplossing? Alvast bedankt.

Misschien heb je hier iets aan: [url=http://support.apple.com/kb/HT1203]iTunes: How to share music between different accounts on a single computer [/url]

je moet zorgen dat iedereen het xml bestand waar dus de ituens bieb in staat als standaard itunes bieb ziet.

Op mijn mac staat in de map die itunes heeft aangemaakt een bestandje dat heet: iTunes Library.
Waarschijnlijk heet dit op windows ongeveer hetzelfde. Deze moet je namelijk gebruiken in je itunes.

Op mijn mac kan ik dan door met de option (alt) toets op te starten een andere bieb kiezen. Als je dan deze bieb op iedere account kiest zou het moeten werken.

Ik hoop dat je hier iets aan hebt.