1 site niet meer kunnen bezoeken

Ben echt ten einde raad...

Surfen geen probleem, niks aan de hand, maar een bepaalde site waar ik regelmatig wat op moet zetten kom ik totaal niet meer op! Heb ooit eens een paar artikelen vlug na elkaar gepost en op een gegeven moment laadde hij de pagina niet meer. Ook kom ik niet meer op de ftp (via Cyberduck) van de site waar ik wekelijks dingen moet uploaden.

Probleem gelegd bij de eigenaar van de site of hij misschien ergens een ip-block is tegengekomen, maar die heeft totaal geen problemen en andere gebruikers ook niet… Zou het kunnen dat ik ergens iets moet resetten ofzo voor die site? Lijkt wel alsof iets overbelast is geworden o.i.d.

Op de iPhone naar die site surfen via Wifi lukt niet, maar via 3G wel.

Alvast bedankt!

[quote:383b2adf0a]Op de iPhone naar die site surfen via Wifi lukt niet, maar via 3G wel. [/quote:383b2adf0a] Het lijkt er op dat het locaal probleem is op je Wifi router. Kijk die eens na of reset 'm zo nodig.

[quote:1a3fe16699="Ian83"][quote:1a3fe16699]Op de iPhone naar die site surfen via Wifi lukt niet, maar via 3G wel. [/quote:1a3fe16699] Het lijkt er op dat het locaal probleem is op je Wifi router. Kijk die eens na of reset 'm zo nodig.[/quote:1a3fe16699]

Helemaal vergeten dat we hier ook nog een hoofdkastje hebben waarop al het internet en tv gedoe naar binnen komt, deze gereset en nu loopt alles weer!