10 uur photobooth filmen

Hallo,

Ik wil als test vannacht mijn Mac als surveillance camera opstellen, en met photobooth een uurtje of 10 opnemen. De vraag is eigenlijk: heeft iemand hier ervaring mee, en gaat Photobooth niet klagen over de grootte van het bestand...

Bedankt!

Lexis

Je kan beter als test 5 uur filmen, dan weet je ongeveer hoe groot het bestand is. Straks loopt je hele hd vol.......

Ik weet niet of je Snow Leopard hebt maar dat kan je beter in QuicktimeX doen toch?! Volgens mij is de resolutie van iSight niet zo hoog dat je meer dan één Gig per uur nodig hebt.

Er is ook speciale software vor die alleen gaat lopen bij beweging, scheeld een hoop ruimte. Kan alleen ff niet op de naam komen .

[url=http://www.evological.com/evocam.html]EvoCam
[/url]

mocht jij, of toevallig iemand in je (directe) omgeving, beschikken over een PS3 Eyetoy Camera, zou ik die gebruiken! Deze heeft namelijk een hoge kwaliteit bij slechte belichting! (zit tevens een microfoon in, maar of die werkt op de Mac weet ik niet)

D.m.v. de software: Macam (gratis: http://webcam-osx.sourceforge.net ) kun je dan film capturen, tevens zit er een driver/plugin bij voor QuicktimeX

viel spass!!

Ik heb zelf op een iMac geprobeert 2 uurtjes te filmen, maar na 10 minuten bleef hij hangen. Iemand een idee?

Ik heb gisteren 37 minuten gefilmd, en ik kwam op 50 MB.

Ik weet niet of een stilstaand beeld minder ruimte inneemt dan een bewegend beeld, maar op deze manier kom je nog niet aan 1GB, voor 10 uur filmen.

Klopt. Stilstaand beeld en weinig geluid helpt enorm bij het comprimeren!

@Lexis: wil je een hoofdzakelijk stilstaand beeld opnemen, of iets wat constant beweegt?

Als die ligt te pitten beweegt die niet zo heel veel lijkt me.