2 uurs project branden in idvd5

Ik probeer een filmpje van 2 uur en 10 min te branden in iDVD5 maar dan geeft ie aan: "Project duurt langer dan toegestaan u kunt DVD niet branden." maakt niet uit of ik hoogste prestaties of hoogste kwaliteit aanklik. Ik dacht dat iDVD het bestand automatisch zou comprimeerde naar hoogst haalbare resolutie zodat het op één DVD past. Wat ik ook niet snap is als ik status aanklik, in iDVD, dan zie ik dat de DVD capaciteit 4,2 van 4,0 GB is en op mijn te branden DVD staat 4,7 GB. Dat moet er toch op kunnen zou mijn leken brein zeggen.

Bedankt alvast Ian

Lekenbrein? volgens mij is 4.7 nog altijd meer dan 4.2 Gig. Dus past die 4.7 niet op een schijf waar slechts 4.2 op past. Inderdaad is iDVD in staat een hogere compressie te gebruiken zodat iDVD 4 tot 90 minuten kwam in plaats van de maximale 60 van iDVD 3. Nu is er dan iDVD 5. Hoeveel minuten kan deze versie op een DVD krijgen?

Nou is het nooit zo dat je met een schijf van 4.7 er ook echt 4.7 op krijgt, is altijd minder dus zoiets als 4.2 inderdaad, dus dat klopt wel. volgens http://dvd.kentidwell.com/?page_id=23 kun je met idvd 4 en 5 tot 2 uur op een dvd krijgen maar ik moet het zelf nog proberen......[url][/url] Zoals je ziet krijg je dan niet de beste kwaliteit maar lees maar eens door. Twee uur en tien minuten gaat sowieso niet lukken.....