2 x 22 inch scherm aan MacBook Pro

Hallo,

Ik wil graag dit schermpje 2x aanschaffen: http://tweakers.net/pricewatch/256561/iiyama-prolite-e2210hds-b1.html#tab:prices
Sowieso kan ik 1 scherm via HDMI met MiniDisplay kabel aansluiten maar ik wil graag alle twee de schermen op mijn Macbook aansluiten. Kan dit? Alvast bedankt.

neen ik denk van niet . 2 schermen kan alleen op de nieuwe iMac.
ik kan fout zijn maar ik denk van niet.

Het hoeft trouwens geen HDMI te zijn maar mag ook VGA aansluiting..

Yes, you can.
[url=http://www.mac-forums.com/forums/apple-notebooks/54379-connecting-2-20-tft-monitors-macbook-pro.html]klik[/url] en [url=http://www.gefen.com/kvm/dproduct.jsp?prod_id=3571]klik[/url]

http://www.alternate.nl/html/product/Monitoren_Toebehoren/Diverse/Monitorsplitter_VGA_-_2x_VGA/444327/?
Iemand hier ervaring mee?

Wat er dan gebeurd is dat hij jou 2 beeldschermen als 1 beeldscherm ziet, dus dat lijkt me niet handig!

Hmm nee dat is niet helemaal de bedoeling. Het kan wel volgens de manier van KingAchille maar die is iets te prijzig.. Dus dat gaat niet lukken?

Als je er niet (veel) geld bij legt niet nee.

Heb je het scherm al eens in werkelijkheid gezien? Heb er namelijk ook interesse in, maar dan moet het wel vergelijkbaar zijn met de beeldkwaliteit van mijn MacBook Pro.

Met een extern scherm hoef je je daar geen zorgen over te maken, daar heb je ofwel een gelijkwaardig scherm ofwel een veel beter scherm. De MBP gebruikt namelijk een TN-panel, veel externe schermen inmiddels al PVA en IPS welke een veel hoger kwaliteit beeld geven dan TN. De goedkopere schermen hebben meestal een TN-panel waardoor je op eenzelfde niveau zit als de MBP.

[quote=iep url=http://www.onemorething.nl/community/topic/2-x-22-inch-scherm-aan-macbook-pro#post-2233753 time=1307730531]Met een extern scherm hoef je je daar geen zorgen over te maken, daar heb je ofwel een gelijkwaardig scherm ofwel een veel beter scherm. De MBP gebruikt namelijk een TN-panel, veel externe schermen inmiddels al PVA en IPS welke een veel hoger kwaliteit beeld geven dan TN. De goedkopere schermen hebben meestal een TN-panel waardoor je op eenzelfde niveau zit als de MBP.[/quote]

Eerlijk gezegd vind ik dit moeilijk te geloven, de MacBook Pro heeft namelijk écht een goed scherm. Een dergelijke scherpte, kleurenweergave en helderheid vind je niet zomaar op een andere monitor.

Ik kan fout zitten, maar een goed TN-panel kan beter zijn dan een slecht IPS-scherm.

Niet slechter. Maar de kwaliteit is wel omhoog gegaan, ten opzichte van een IPS.

[quote=Vinay url=http://www.onemorething.nl/community/topic/2-x-22-inch-scherm-aan-macbook-pro#post-2235712 time=1307991302]
Eerlijk gezegd vind ik dit moeilijk te geloven, de MacBook Pro heeft namelijk écht een goed scherm. Een dergelijke scherpte, kleurenweergave en helderheid vind je niet zomaar op een andere monitor.

Ik kan fout zitten, maar een goed TN-panel kan beter zijn dan een slecht IPS-scherm.[/quote]
Heel erg fout want wat je zegt is technisch onmogelijk. TN kan heel wat minder kleuren weergeven dan IPS. Als je een verdomd goed TN panel tegenover de meest slechtste IPS panel zet zal dat IPS panel nog altijd meer kleuren weergeven. Dat is gewoon navenant aan de techniek, niet aan de kwaliteit van de betreffende individuele panel.