23" aansluiten op een Billware bak

Wie weet hoe ik mijn 23" kan aansluiten op een intel machine ? Is het zo simpel om een VGA naar DVI adapter aan te schaffen en klaar ? Hoe moet ik dan bekend maken aan XP wat voor scherm ik er aan heb zitten en hoe stel ik de helderheid in en zo ? Uiteraard ben ik me bewust van het feit dat het geen goede combinatie is, maar ik kan nu even niet anders. Mijn G4tje heb ik even een maandje uitgeleend om diegene in zijn nieuwe PC Prive project over de 'streep' te trekken....

Apple display's kun je (d8 ik) samen werken met een peecee

bij de 17 inch werkt het via die adc to dvi adapter (verkrijgbaar bij de applestore), ik neem aan dat dat met de 23 ook wil, waar je op moet letten is dat de pc een dvi aansluiting hebt en dan die adapter...en een video kaart die de resolutie van de 23 ondersteund. (in de pc)

Het zou moeten werken inderdaad, maar hoe converteer ik plain 15pins VGA naar DVI ? Zijn er converters te koop voor achterop de PC; direct op de VGA poort aan te sluiten waar de DVI uitgang van de monitor ook direct op wordt aangesloten ? Andersom, daar barst het van, maar een DVI monitor aansluiten op VGA schijnt toch wel moeilijk te zijn. Overigens kan de PC makkelijk de resolutie aan.

nee vga naar dvi kan zover ik weet niet, daar zou een nieuwe videokaart nodig voor zijn.

Ik heb een converter gevonden. Ik zal 'm vanavond proberen. I'll let you know.

let wel op da tniet iedere videokaart het wil ondersteunen, ik had hetzelfde geprobeerd met een 17inch op mijn pc. Jammere zaak!! storing tot en met.

mn grafische kaart was een geforce 2 pro