2de scherm op iMac aansluiten

Hye iMac Freaks,

nog een vraagje,
ik heb hier thuis een imac G4-800 op mijn bureau,
kan ik deze op een extern scherm aansluiten? (of als tweede scherm). Zoja, wat is er nodig en aan welke prijs +/_ ?
Beroepshalve ben ik verplicht een pc op mijn bureau te hebben voor bepaalde toepassingen, daar ik een nieuw scherm moet kopen zou ik eventueel een duurder(tft) overwegen indien ik er met de mac opkan.

Alvast bedankt. :sealed:

Hoi Lukkas ...Je hebt een dvi-vga adapter nodig die bij apple te krijgen is voor een 25 euro, het is mogelijk maar volgens mij zal dan standaard je beeldscherm gespiegeld worden en daar heb je er misschien niks aan ..Wat wel kan is dat een hack er voor zorgen dat je je 2e scherm kan gebruiken om je desktop te vergoten.De firmware wordt lichtelijk aangepast en je krijgt de feature die standaard op de duurdere versie's zit (screen spanning). Dit alles gaat ter eigen risico maar je moet het maar eens lezen op http://www.rutemoeller.com/mp/ibook/ibook_e.html. En tsja een beeld scherm .. wat kost dat: de goedkoopste bij de aldi voor een euro of 150 schat ik en de duurste zal wel de apple cinema display 30 inch zijn voor een royale 4000 euro.

succes ermee

Hoi

Ik heb ook een iMac G4 800

Ik heb het ooit ook uitgezocht met die site die Jeroenimo noemt. Op mijn iBookje ging het wel, maar op de mijn iMac NIET. Het werkt dus niet voor alle modellen. Dus kijk uit voordat je iets doet, lees de info goed.
zie:

http://forum.macosx.nl/viewtopic.php?t=18252&highlight=

op de iMac G4 800 is dus alleen mirroring mogelijk
Succes