2e macbook als external display gebruiken

op mijn werkplek hang ik een monitor aan mijn macbook als extern display, maar als ik onderweg ben en ik wil ook gebruik maken van een dergelijke functie dan sleep ik natuurlijk niet dat grote scherm mee, maar heb ik wel altijd twee macbooks bij me: bestaat er niet een mogelijkheid om dan 1 van de twee als extra/extern display te gebruiken? zou wel erg handig zijn namelijk.

Ik heb dit wel eens aan het werk gekregen met [url=http://www.screenrecycler.com/ScreenRecycler.html]Screenrecycler[/url] t proberen waard!

check de video op hun site maar eens, denk dat ik er zelf ook maar weer eens mee aan de slag ga :) heb hier nog een aardige berg mac's staan!

ok hartelijk dank, heb de trial gedownload. Zodra ik ergens een ethernet kabel heb geregeld eens proberen. Omdat ik op beide laptops werk (en dus afhankelijk van op welke ik ga werken de andere laptop als extra scherm zal gebruiken) zal ik dus op beide systemen zowel het programma als de VCN client moeten installeren. Volgens mij is er dan ook redelijk snel te switchen. ben erg benieuwd, wel te gek als dit goed werkt.

zie net ook dit, misschien ook handig voor mensen: http://avatron.com/apps/air-display/

edit: werkt goed Air Display. had geen ethernetkabel maar heb zelf via airport [url=http://avatron.com/forums/read.php?46,13731]een computer-naar-computer [/url]netwerk aangemaakt, daar beide laptops op aangemeld en dat werkt prima.