3 emailadressen apart ontvangen in Outlook for Mac

Ik heb op mijn MacBook Office 365 en het mailprogramma Outlook voor zakelijke emails. Hier wordt er gebruik gemaakt van een 3 tal email adressen. Al deze mails komen nu in één ‘postvak-IN’ binnen. Nu wil ik een onderverdeling van de 3 aparte adressen, zowel voor ontvangen als voor verzenden. In het programma MAIL, op mijn Macbook werkt het met privé mailadressen wel. Wat moet ik doen, en waarom werkt de aangeboden oplossing niet.

SusanUSA. Dus niet. Misschien wel bij Outlook for windows, maar bij Mac werkt dat niet. Bij MAIL van Apple staat dat wel zo. Maar bij Outlook gaat dat om de een of andere reden niet. Jammer.

Desktop/IMG_1389.JPG

SusanUSA. Okee dan. Maar wat doe ik dan niet goed??. Heb al van alles opgezocht en geprobeerd, maar het wil niet lukken. Staat er dan een of andere instelling niet goed??> Kun je mij raad geven.?

Onzinnige link verwijderd door moderator

Ja, ik gebruik POP accounts.

Onzinnige link verwijderd door moderator

Hoi SusanUSA. Ik heb mijn emailadressen gewijzigd van POP naar IMAP. En nu staan ze inderdaad mooi op een rij zodat ik alles beter kan volgen.
Perfect. Met dank daarvoor.
Alleen staan alle mails nu ook nog bij POP op “mijn computer”. Als ik deze allemaal verwijder, staan ze dan nog wel op de server en kan ik ze in met IMAP nog wel bekijken?.