30 gb data na rippen met MacTheRipper

De dual-layer die ik probeer te rippen heeft nadien een video_ts folder van om en bij de 30 gb. Niet moeilijk te verstaan dat het dus niet zal lukken dit op dvd te branden.

Wordt hier een of andere exotische compressie gebruikt? Het gaat om een dvd van voetbaltraining die bij een magazine zat en die een assistent-trainer wil gebruiken op 2 monitors in aparte ruimtes. (ja, ze kunnen niet diezelfde dvdspeler gebruiken voor beide monitors, don’t ask me why!)

Met fastdvdcopy gaat het trouwens ook niet, daar toont hij namelijk nog een veel grotere size na analyse van de media. (om en bij de 290 gb?)

Iemand iets dergelijks al tegengekomen na extractie?

Er bestaat ook een App. die 'KillTheRipper' heet en die maakt het een en ander schoon na iedere rip met MacTheRipper. Misschien helpt dat.

Lijkt me een nogal nutteloos programmatje die niet doet wat jij beschrijft?

[quote:af33ffbf34]
DESCRIPTION
KillTheRipper is a handy script that deletes the invisible folder that MacTheRipper 2.01 puts at the root of you Home folder. This invisible folder contains a list of all the DVDs you have ripped, which one could sure do without. This script is recommended to paranoids :slight_smile:
[/quote:af33ffbf34]

En wat DVD2oneX zien als je 'm daarin opent?

Dvd2oneX geeft de melding dat de data geencrypteerd is en hij niet verder kan doen.

En als je de ts folder op Toast 7 gooit op de videomap of op popcorn. Daar kan je dan instellen om hem te comprimeren tot een dl dvd.

Dat kan ik wel proberen, maar 30 gb comprimeren naar 8-9 gb?