80 gb dataverkeer genoeg voor een kleine bedrijfssite?

Ik heb mij sinds kort op webdesign gestort en wat kleine sites en ideeën daarvoor gemaakt.
Er is nu een klein bedrijf dat mij vraagt een site en hosting te regelen. De eigenaar is een digibeet en wil alles aan mij of iemand anders overlaten. Ik heb een provider met een groot pakket dat 80 gb dataverkeer per maand toelaat, is dat genoeg? Het is een vrij simpele site met voorlopig 3 downloadformulieren van nog geen 1Mb en er komt een kleine catalogus met bladerfunctie op de site (moet nog gemaakt worden). Ik verwacht geen hordes bezoekers want het is een redelijk specialistisch bedrijf dat alleen in Nederland opereert.

Voor de meeste bedrijven heb ik een pakket met 7 Gb per maand.
En daar komt vrijwel niet één van die bedrijven aan.

Dus 80 Gb lijkt me wel afdoende.

Bedrijf van me moeder verbruikt 20GB per maand en dat is een webwinkel met bizar veel foto's e.d. dus ik denk / weet zeker dat je voorlopig (aankomende 10 jaar?:P) wel vooruit kan met 80GB :-)

Ok bedankt.
Dan beginnen we maar eens met een startpakketje. Leek me ook al vrij enthousiast :sarcastic:, hij begon zelf over een one com van 25000 Mb :eek: dat gaan we dan zeker niet doen...

80 GB is veel, ik heb zelf nooit meer dan 20gb verkeer gehad, en dat was ook met een webwinkel waar extreem veel grote foto's bekeken werden, en wat email/online formulieren.