Aanbiedingen Macbook?

Hoi,

Ik zit erover te denken om binnenkort er een MacBook erbij aan te schaffen naast mijn iMac.

Nu zit ik eigenlijk beetje te googlen en te zoeken maar weten jullie nog mooie huidige aanbiedingen? (Mogen best oudere modellen zijn)

Wat eisen:

  • “Nieuw” (mag best showmodel zijn geweest)
  • BTW Factuur

Weten jullie aanbiedingen die momenteel lopen?

Deze ?

http://www.mediamarkt.nl/webapp/wcs/stores/servlet/MediaNLFolderView?storeId=18168&catalogId=17602&langId=-11

Ik moet daar een vestiging kiezen.

En degene die ik koos (Enschede) laat geen MacBook zien.

Edit:
Alphen a/d Rijn heeft hem wel zie ik. 788 euro. Maar ik denk dat het wel eind mei (misschien juni) wordt dat ik hem echt ga kopen.

Dan heeft het ook niet zoveel zin om nu al voor een aanbieding te gaan kijken, lijkt me zo

Oriënteren.

Maar het ding met aanbiedingen is dat ze meestal tijdelijk zijn ;)

Misschien kun je hier even kijken: http://www.icentre.nl/pages/occasions.php Op de factuur staat het als het goed is BTW vermeld maar ik weet niet zeker of er dan ook Occassion bij staat. Misschien kun je aan 1 van de medewerkers vragen of 1 van de laptops een showroom model is geweest.

Ik kan niet vinden of er nog andere APR’s zijn met zoiets.

[quote:b073a0a2ca="MacRonald"]Deze ?

http://www.mediamarkt.nl/webapp/wcs/stores/servlet/MediaNLFolderView?storeId=18168&catalogId=17602&langId=-11[/quote:b073a0a2ca]

Is nog een MacBook met ‘Intel GMA X3100 grafische kaart’, dus een MacBook van de oude lijn om het zo maar te noemen. Kan je beter gewoon 162 euro meer uitgeven voor deze White MacBook met 2GB ram en NVIDIA GeForce 9400M. Dan krijg je namelijk meer terug voor je geld :slight_smile:

Het nadeel van 'dat' model is dat je binnen een jaar terug naar de winkel kan omdat de cover (waar de muis/toetsenbord zit) vernieuwd moet worden omdat er een snee in komt te zitten. Deze wordt wel vervangen maar kost je weer 2/3 weken..

Als je een laptop koopt, kijk altijd naar de toekomst. Hoeveel ram uitbreidbaar, wat is de processor snelheid, videokaart enz enz. Dit hoort ook bij het proces ‘oriënteren’ =). Ben je student? Krijg je dan niet studenten korting? Scheelt je weer een paar tientjes. Maar krijg je dat ook boven op een actie zelf nog eens?

[quote:b7e2a0214b="Sunneh"]Het nadeel van 'dat' model is dat je binnen een jaar terug naar de winkel kan omdat de cover (waar de muis/toetsenbord zit) vernieuwd moet worden omdat er een snee in komt te zitten. Deze wordt wel vervangen maar kost je weer 2/3 weken..

Als je een laptop koopt, kijk altijd naar de toekomst. Hoeveel ram uitbreidbaar, wat is de processor snelheid, videokaart enz enz. Dit hoort ook bij het proces ‘oriënteren’ =). Ben je student? Krijg je dan niet studenten korting? Scheelt je weer een paar tientjes. Maar krijg je dat ook boven op een actie zelf nog eens?[/quote:b7e2a0214b]

Als je je topcase laat repareren ben je hem niet perse 2 a 3 weken kwijt hoor. Ik had hem met een middagje weer terug. Gewoon kwestie van bestellen en je laptop pas brengen als de topcase binnen is. Dit geldt dan alleen voor Apple winkels die een eigen reparatie dinges hebben. Bijvoorbeeld in Hilversum.

ik ben geen student. (meer).

Heb een eenmanszaak dus ik moet een btw factuur (in ieder geval op mijn naam) hebben.
Maar dat is bij de meeste winkels geen probleem.
Ik zal eens naar die occasions kijken.

Abonneer je op de mail-a-mac mailing, daar staan ook vaak goede aanbiedingen in :)

[quote:56162d51a3="MacRonald"]Deze ?

http://www.mediamarkt.nl/webapp/wcs/stores/servlet/MediaNLFolderView?storeId=18168&catalogId=17602&langId=-11[/quote:56162d51a3]

Die verkopen oudere types en support? ze hebben geen technische dienst.

We hebben weer een MediaMarkt hater...

Hé, waar is de post van Ronald gebleven? Gevonden. Nieuwe poging. (Ik blijf aan de gang.)

[quote:2c22a253df="defores"][quote:2c22a253df="MacRonald"]Deze ?

http://www.mediamarkt.nl/webapp/wcs/stores/servlet/MediaNLFolderView?storeId=18168&catalogId=17602&langId=-11[/quote:2c22a253df]

Die verkopen oudere types en support? ze hebben geen technische dienst.[/quote:2c22a253df]

De vraag was simpel, het antwoord is simpel, en weer is het niet goed.

pfffff…

Ik vind het ook best flauw van je dat je de arme jongen niet helpt aan een concrete, fantastische aanbieding van een nieuwe MacBook, die over twee maanden nog geldig is.

:wink:

Heb nog wel een iMac G4 voor hem te koop uit 2001. Mag ie komen halen voor € 750. Ook in juni of juli. :D

Toch ben ik meer te weten gekomen over waar ik het blijkbaar moet zoeken.