Aankondiging nieuwe MacPro levert leuke speculaties op

Naar aanleiding van Apple’s aankondiging van een nieuwe modulaire MacPro, is er veel gespeculeerd over hoe Apple dergelijke ontwerp-veranderingen zou kunnen implementeren. Blijft het de huidige cilinder, bijgenaamd de “Trash can”? Of misschien zal men terugkeren naar een meer klassiek Mac ontwerp, of iets nieuws in geheel, met het oog op het zogenaamde “modulaire” design van het apparaat die eenvoudige upgrades voor de belangrijkste componenten mogelijk zou moeten maken.

Curved.de heeft er zo al zijn mening over:

De strip op de voorzijde is een met de McBook Por vergelijkbare touchbar. Of dat zinnig is, valt te bezien, maar er gaan wel geruchten dat Apple met een nieuw ‘Stand-alone’ toetsenbord voor de iMac zal komen.

De Mac is voorzien van zijdeuren die kunnen kantelen en draaien, 2 slots voor full-size grafische kaarten, verwisselbare harde schijven en SSD-schijven, en, nou ja … een sleuf voor het vervangen van zowat alles. Er zijn niet een heleboel details of suggesties over hoe dit zou worden bereikt in een dergelijke desktop, maar we kunnen alleen maar dromen dat Apple met iets soortgelijk spectaculairs komt toen men zei: “modulair opgebouwd.”

Haha die monitor (stand) ? ? ?

Bij dit soort concept dingen wordt het altijd heel snel gevaarlijk omdat er zoveel liefde in de weg zit. Volgens mij wanneer je dit soort mensen de ideale vrouw laat omschrijven dan krijg je ook geen voorbeeld van een lekker wijf of bekendheid maar gewoon een vrouw met 5 stuks USB-C en een HDMI aansluiting.

Doe eens gek, stop er een Ryzen in. Kan de prijs weer eens een beetje leuk blijven.

Wel gelijk de hexacore, hè :wink:

Ik hoop overigens wel op on-board NVMe Optane SSD’s …