Aanpassen info podcast in iTunes - hoe werkt dat?

Mijn hoster stopt er over een tijdje mee. We zullen dus moeten verkassen naar een andere hoster. Het probleem is dat we via de iTunes store een podcast hebben waarvan de files en dus ook de xml file op de schijf van de hoster staan die ermee stopt.

Files naar een nieuwe hoster is geen punt, maar hoe kunnen we de locatiegegevens in de huidige podcast gegevens van iTunes aanpassen?

( http://www.apple.com/itunes/whatson/podcasts/specs.html#changing ) http://www.apple.com/itunes/whatson/podcasts/specs.html

De rommel die het forum achter de URL plakt, vermeubelt de directe link (als er #changing achter staat).
Daarom, klik zelf nog even bovenin op “Changing Your Feed URL”.

[quote:89d2107787="Pieterr"]( http://www.apple.com/itunes/whatson/podcasts/specs.html#changing ) http://www.apple.com/itunes/whatson/podcasts/specs.html

De rommel die het forum achter de URL plakt, vermeubelt de directe link (als er #changing achter staat).
Daarom, klik zelf nog even bovenin op “Changing Your Feed URL”.[/quote:89d2107787]

Dat klinkt als Spaans voor me, maar bedankt voor de links.

[quote:1bab5950cb="Doulos"]Dat klinkt als Spaans voor me, maar bedankt voor de links.[/quote:1bab5950cb] Wat ik bedoelde te zeggen: als je op de bovenste link klikt, kom je helemaal onderaan de pagina uit in plaats van in de relevante sectie. De reden hiervan is dat als je op een link in dit forum klikt, de forumsoftware nog wat tekst achter de link plakt (om reclame inkomsten te genereren?). Hierdoor worden sommige links niet goed weergegeven door de betreffende website.

[quote:778e981ca6="Pieterr"][quote:778e981ca6="Doulos"]Dat klinkt als Spaans voor me, maar bedankt voor de links.[/quote:778e981ca6] Wat ik bedoelde te zeggen: als je op de bovenste link klikt, kom je helemaal onderaan de pagina uit in plaats van in de relevante sectie. De reden hiervan is dat als je op een link in dit forum klikt, de forumsoftware nog wat tekst achter de link plakt (om reclame inkomsten te genereren?). Hierdoor worden sommige links niet goed weergegeven door de betreffende website.[/quote:778e981ca6]

Dat begreep ik wel. Wat ik niet zo goed begrijp is de informatie waar je naar verwijst op de bewuste pagina. Zo heb ik bijvoorbeeld geen flauw idee wat Apple bedoelt met deze zin:
You should use the <itunes:new-feed-url> tag described in the iTunes RSS Tags section below. The tag will cause the iTunes Store to be updated with the new feed URL, as well as all iTunes client versions that support podcasting.