Aanpassend tekstveld voor zakelijke app.

Hallo,

Ik heb een app gemaakt voor een bedrijf, nu zijn we bezig met een update en we hebben de producten tab aangepakt. D.m.v. Buttons kun je producten kiezen, en die worden dam vertoont op 1 UIMageview, nu wil ik hetzelfde met discriptions. Dus d.m.v kleine buttens kun je informatie aanvragen. Maar dat moet ook op 1 tekstveld.

Heeft iemand hier ervaring mee?

[IMG]http://i45.tinypic.com/9bdh6u.jpg[/IMG]

Ik mag hopen dat je de app hebt ontwikkeld op zo'n manier dat hij tegen het kantelen van je iPad of iPhone kan :crazy:

Wat is het probleem precies?

@stirf het is een landscape app, anders komen de foto's niet mooi terrecht

@Koen ik heb een code geschreven dat je op 1 uiimageview d.m.v buttens verschillende afbeeldingen kan zetten, nu wil ik ook zo iets maar dan met tekst, dus een beschrijving. Nu is mijn vraag of ik een code kan aanpassen naar tekst i.p.v een afbeelding.

[code]
@implementation ViewController

-(IBAction)showimage {

UIImage *img = [UIImage imageNamed:@"produktnaam.png"];

[imageview setImage:img];

}

@end
[/code]

Iets met UITextView, lijkt me ?

Ja, zoiets. Maar dan wel 1 tekstview die je met verschillende buttons kan aanpassen. Netzo als op de foto. En zou je dan die code kunnen aanpassen?

Dan maak je een IBAction voor iedere button, en pas je de tekst in het textview aan met de NSString die je wilt laten zien. Hoe je dat doet kun je lezen in de documentatie voor UITextView.

Hmm, ik weet niet of me dat lukt

Waarom niet, wat is het probleem?

Er kwam een foutmelding...

Maarja, het is me gelukt! Ik heb een IBOutlet aangemaakt, deze: IBOutlet UITextview *Naam;

Dan heb ik alles zo aangepast

http://img706.imageshack.us/img706/1479/imagentaf.jpg

En het werkt perfect, nu moet ik nog de beschrijvingen van het bedrijf krijgen en dan hoop ik dat alles rond kerst af is.

Mooi dat je het hebt opgelost.

Let trouwens wel even op hoe je je properties en methods noemt. Apple heeft hier [url=https://developer.apple.com/library/mac/#documentation/Cocoa/Conceptual/CodingGuidelines/CodingGuidelines.html#//apple_ref/doc/uid/10000146-SW1]duidelijke richtlijnen[/url] voor.

De app staat al in de appstore, zoek maar eens op Zwartz. Het is alleen een ipad app. Maar hij ziet er niet mooi uit... Daarom pakken we alles nu aan!