adc naar dvi kabel of dvi naar adc kabel

Wie kan mij het verschil vertellen. Behalve dat de ene 19 euro is en de ander 99 euro. Ik wil graag een mac mini erbij kopen maar wil mijn oude studio display met adc aansluitng erop aansluiten. Maar er zijn twee kabels verkrijgbaar en volgens mij doen ze allebei hetzelfde. Of heb ik het fout

Jij moet een DVI naar ADC hebben... En nee, ze zijn dus niet hetzelfde.

[url]http://forum.macosx.nl/viewtopic.php?t=40925[/url]

Have a look… :smiley:

Ja goed die uitleg over adc en dvi. Maar dat vroeg ik toch niet. Dit wist ik al Staat er ergens het verschil tussen deze twee kabels. Ja of ik moet er over heen lezen.

Je moet die dure hebben. Ik heb onlangs ook een ADC-display op een Macmini aangesloten. Het probleem van je display is dat die de power van je mac gebruikte. De Macmini kan/heeft dat niet (heeft geen ADC-poort). Het resultaat bij mij was dus een tweetal "dikke" powerblokken (220 v). De ene is de voeding van de Macmini en de andere is de voeding voor je display.

zie deze link: http://store.apple.com/Apple/WebObjects/nlstore.woa/91509/wo/Ck6Dts5j7jTt2AMqW6229aHwl2n/1.0.11.1.0.6.12 en ga naar die adapter van 99 euro. Daar staat het antwoord in de omschrijving.

Apple DVI-naar-ADC-adapter

Met behulp van de Apple DVI-naar-ADC-adapter kunt u een PowerBook G4 of Power Mac G4 met een DVI-poort aansluiten op een Apple flat-panelbeeldscherm met een ADC-poort, zoals de Apple Studio Display (15 of 17 inch), de Apple Cinema Display (20 inch), de Apple Cinema Display (22 inch) of de Apple Cinema HD Display (23 inch).
Prijs: Eur 99,00

Apple introduceert de DVI-naar-ADC-adapter, waarmee u elk flat-panelbeeldscherm van Apple dat is voorzien van een ADC-connector (Apple Display Connector) op een PowerBook G4, een Mac mini of een Power Mac met DVI-poort kunt aansluiten.