Adresboek voor 8.6 ???

Niet lachen, maar naast OS X gebruik ik mijn oude laptop ook nog. Vandaag ben ik aan de slag gegaan om deze op ADSL aan te sluiten, en dat lukt. Zelfs een update van Quicktime staat er op.

In OS X gebruik ik het adresboek, en daar wordt een backup van gemaakt. De adressen kan je ook bewaren als vCards, en ik vroeg mij af of er een programma voor Classic is dat deze adressen kan inlezen.
Dan kan ik de adressen op m’n oude en nieuwe laptop gelijk houden.

Maar dit alles is maar een ideetje, geen idee of het kan.

Hoi,

Vcards, was dat niet oorspronkelijk door Netscape ontwikkeld? Zo ja… dan zou je bijna denken dat dat daar dus ook mee zou moeten werken.

Deze bijvoorbeeld: Address Office, werkt vanaf 8.1 en maakt melding van eCard / vCard compatibility.

http://www.versiontracker.com/dyn/moreinfo/macos/18392

Beste,

Klopt als een bus, ik heb v cards in netscape voor 4.7 aangemaakt en die heb ik geinporteerd in os x.

Succes,

Eko

Zat ff te suffen, maar ik heb het programmaatje inmiddels gedownload.

[quote:66627944d7="Zora la rousse"]Niet lachen, maar naast OS X gebruik ik mijn oude laptop ook nog. Vandaag ben ik aan de slag gegaan om deze op ADSL aan te sluiten, en dat lukt. Zelfs een update van Quicktime staat er op. [/quote:66627944d7] Beste Zora, wij lachen daar absoluut niet mee, ik vond MacOs 8.6 zeer snel en één van de beste en snelste besturingsystemen.

Ik lach zelfs NOG minder dan angorawol, ik draai ook nog 8.6 op een oude machine, die kan 9 op zich wel aan, maar ik vind 8.6 beter, erg fijn OS.

Ik vond Systeem 9.# te weinig toegevoegde waarde hebben om op de Bondi Blue iBook te installeren. Systeem 8.6 draait heel stabiel, en heeft minder ruimte nodig dan Systeem 9.#. En dat is belangrijk met een 3 Gb HD. Opvallend was wel vanmiddag hoe snel deze kan internetten. Dat viel niet tegen. En voor de rest kan ik het leuke ding gewoon niet weg doen.

Ik blijf ff steken, Address Office vraagt naar de Plug-in Other.aop Kan iemand mij daar aan helpen?

[img:dc117a0186]http://www.iruben.com/uploads/download.php?image=861[/img:dc117a0186]