ADSL onder MacOS X.2

Ik heb een powerbook G4 met MacOS X.2 en probeer daar MxStream van kpn op te installeren. Bij installeren van SpeedTouchUSB krijg ik echter de foutmelding dan het post-installscript niet kan worden uitgevoerd of gelezen. Wie weet wat ik daar aan kan doen?

kijk eens hier [url]http://www.macosx.nl/forum/viewtopic.php?t=1408&highlight=speedtouch[/url]

Mijn probleem is net even anders. Na het installeren (in 10.2.2) van de (nieuwste) drivers van het Alcatel USB modem, zou mijn iMac DVSE onder "Netwerk" moeten zien dat er een nieuwe poort is gedetecteerd: nee dus :( ! Heb al overal gesnuffeld op internet, maar tot nog toe . . . Wie heeft een tip voor mij :?:

Heb je hem wel geinstalleerd voordat je de modem erin plugde? Dat werkte bij mij. Gewoon de installeren en opnieuw beginnnen, maar dan zonder de modem erin. Daarna opstarten met modem.

Bizar.....heb een collega met X.2.3 en Planet-ADSL (USB). Heeft ook aldoor maar problemen. Ikzelf heb ethernetmodem. Nog nooit problemen mee gehad.

Kan jullie niet helpen maar veel succes en als ik wat hoor, dan laat ik het weten.

ik draai al een jaar zonder probleemen fast adsl met kpn alleen ik draai via een router en das nog een pc LINIX ik ben pas een jaar op mac bezig ik heb nog geen probleemen gehad

sorry dat ik je hier bij niet kan helpen

Probeer deze eens:[url]http://www.macosx.nl/forum/viewtopic.php?p=18142#18142[/url]

Haal alle Alcatel software van je machine af en begin opnieuw en doe dat exact zoals xs4all dat laat zien op hun helpdesk.

adres: http://www.xs4all.nl/helpdesk/abonnement/adsl/basic/usb/macosx/configureren.html

Deze procedure heb ik bij een collega uitgevoerd en het werkt.

P.S. de volgende keer een ethernetmodem kopen.