AirPlay: Uitzending Gemist?

Ik zit te denken om de nieuwe Apple TV te laten importeren vanuit US.

Het zou alleen tof zijn als je bv ook Uitzending Gemist kan streamen naar het kastje. Iemand een idee of dit mogelijk is? Of alleen filmpjes uit de Foto's.app?

Als je een manier vindt waarop je Uitzending Gemist in iTunes kan laten draaien, kan het ook op de Apple TV. Ik zou het echter gewoon halen in Duitsland. Dat is denk ik wat makkelijker.

[quote=Maverick9898 url=http://www.onemorething.nl/community/topic/airplay-uitzending-gemist#post-2048421 time=1284036001]Als je een manier vindt waarop je Uitzending Gemist in iTunes kan laten draaien, kan het ook op de Apple TV. Ik zou het echter gewoon halen in Duitsland. Dat is denk ik wat makkelijker.[/quote]

Ik begreep dat wanneer je een video start, je rechts een icoon kan indrukken. Als UG dit door trekt naar zijn App, dan zou het dus moeten kunnen. Of het kan uberhaupt, als Apple het in zijn videospeler bouwt in iOS 4.2.

Duitsland kan makkelijker zijn, maar qua kosten is US goedkoper. Plus het feit dat je op de gok gaat.

[quote=NI3LS url=http://www.onemorething.nl/community/topic/airplay-uitzending-gemist#post-2048435 time=1284036439] Of het kan uberhaupt, als Apple het in zijn videospeler bouwt in iOS 4.2.
[/quote] Setup Uitzending Gemist op de Mac
Heb je een Apple, dan heb je alleen[b] Flash[/b] en Silverlight nodig om programma's op Uitzendinggemist.nl te bekijken.

Als je een iphone of ipod touch hebt dan kun je met de uitzendingemist app wel video verzenden toch?

Op de iPad kan dat momenteel nog via de iPhone app, helaas valt de beeldkwaliteit dan wel erg tegen. Hoe dat met de ?TV functioneert weet ik niet.

Nu er alweer een maandje overheen gegaan is sinds de oorspronkelijke post vroeg ik mij af of er al iemand is die de kans heeft gehad om de verschillende "gemist" websites te bekijken via de nieuwe Apple tv. Dank!

Met iPad 4.2 (officiële 8C148 die gisteren uitkwam) en mijn Apple TV (uit Duitsland, gisteren geupdate) heb ik Airplay getest:

- lokale video op iPad: scherm icoontje verschijnt als ik Airplay icoon klik,
audio + video worden op Apple TV afgespeeld
- YouTube app: idem
- Safari YouTube: alleen luidspreker icoontje verschijnt bij Apple TV,
alleen audio wordt op Apple TV afgespeeld
- beta site van uitzending gemist: idem

Vreemd genoeg: bij de iPad 4.2.1 GM die op het net zwerft, is de Airplay functionaliteit (weer) verdwenen bij het afspelen van video's vanuit Safari, het fullscreen icoontje is beschikbaar, het Airplay icoontje niet.

Uitzending gemist zou wel top zijn evenals RTL gemist.
Vanavond eens kijken.

ter aanvulling:
- website RTL gemist: alleen audio
- iPhone applicatie uitzending gemist: alleen audio

[i]Simpel gezegd:
[/i]Alles buiten Apple's eigen Video's en YouTube om = alleen audio.

Dat is een mooie samenvatting. ;-)
Inderdaad ook voor overige applicaties als Nu, AirVideo en ZumoCast: alleen audio.

Er is alleen video ondersteuning voor: Video app, YouTube app, Photo app voor foto slideshows.
Voor de zekerheid: developers kunnen niet hun eigen applicatie aanpassen om dit te veranderen, het zit niet in de SDK.

Uitgebreid verslag van ervaringen:
http://www.tuaw.com/2010/11/23/hands-on-with-airplay-ipad-and-apple-tv-updates-make-a-magic-co/

Als de officiële Apple videoplayer gebruikt wordt in de App kan het geloof ik wel. Ik zie wel het Airplay icoontje en kan idd nu alleen maar de audio via de speakers streamen, omdat ik verder geen Apple TV heb voor video.