airport en windows

Ik heb verleden week een Asus wireless PCI kaartje geinstalleerd op mijn broertjes PC. De draadloze "router" die het signaal stuurd is een Airport Express basisstation, ik heb bij deze ook storingsonderdrukking aan.

Het kassie staat misschien 1 meter verwijderd van zijn PC en word niet gehinderd door magnetrons of dergelijke die in de buurt staan. Alleen verbreekt de verbinding soms plotseling en moet je het netwerk weer zelf gaan zoeken.

Het schiet dus niet echt op. Iemand een idee hoe ik dit probleem kan verhelpen? Anders moeten we maar weer terug op de kabel.

Mvg,
Mike.

PS. De signaalsterkte die zijn PC aangeeft (Windows XP Sp2) is: Uitstekend.

Mike heb hetzelfde probl;eem gehad, en bij mij was LimeWire de dader,. Wanneer ik wat massaler aan het downloaden ging, klapte de verbinding er steeds uit. Enige oplossing is rustig aan met meerdere streams of een ander programma proberen Hopelijk heb je er wat aan Jaap

Heb je de airport assistent geinstaleerd op de XP? MAC-adres toegevoegd? Kaartje goed goed geinstaleerd?

Wat bij mij hielp, was om de software van het PCI-kaartje te verwijderen (behalve de driver) en volledig te draaien op de airport software voor windows. Sindsdien een constante verbinding, was het niet dat @home loopt te klooien (maar dat is weer een heel ander verhaal)

http://www.apple.com/nl/support/airport/

Succes!