Airport express & Usb apparaten?

Kan je nu alleen een usb-printer delen via airport.. of kan je dat ook doen met elk ander usb apparaat?.. zit te denken aan de silverscreen van LaCie.. of beter nog een usb-hub met meerdere apparaten :P.. ?¿ iemand ervaring ermee of al wat uitgeprobeerd?

Alleen printen werkt met die USB poort, helaas.

das nou jammer.. bedankt voor je response..

het is jammer dat alleen een printer werkt, ik heb er een printer scanner aanhangen en als ik wil scannen moet ik een lange usb kabel maken om bij mijn imac te komen.

daan.

Volgens mij zou het moeten kunnen, op internet heb ik de volgende link gevonden.

http://www.keyspan.com/products/usb/urm17a/

Hiermee is het mogelijk itunes middels de USB poort van express aan te sturen. Volgens mij moet het dan ook mogelijk zijn andere apparaten aan te sturen, of zie ik het verkeerd?

[quote:8ea19d4f77="empelf"]Volgens mij zou het moeten kunnen, op internet heb ik de volgende link gevonden.

http://www.keyspan.com/products/usb/urm17a/

Hiermee is het mogelijk itunes middels de USB poort van express aan te sturen. Volgens mij moet het dan ook mogelijk zijn andere apparaten aan te sturen, of zie ik het verkeerd?[/quote:8ea19d4f77]
Klopt. Echter dit tooltje (afstandbediening) kun je ook via de Apple store of dealers bestellen. Echter is het alleen voor iTunes geschikt. Net zoals Hansenonline heb ik ook een printer/scanner. Kan er hlaas alleen mee printen. Maar Apple kennende zal dit in de toekomst waarschijnlijk wel mogelijk worden.

[quote:54644ec0fb="empelf"]Volgens mij zou het moeten kunnen, op internet heb ik de volgende link gevonden.

http://www.keyspan.com/products/usb/urm17a/

Hiermee is het mogelijk itunes middels de USB poort van express aan te sturen. Volgens mij moet het dan ook mogelijk zijn andere apparaten aan te sturen, of zie ik het verkeerd?[/quote:54644ec0fb]

Ja dat z`ie je verkeerd!!!
Je kan alleen een printer aansluiten, iets anders werkt niet.