airport extreme kaart (of third party) in een G4 AGP?

weet iemand of het op een of andere manier mogelijk is een airport extreme kaart (of third party) in een G4 AGP te krijgen???

[url=http://www.linksys.com/international/group.asp?coid=28&grid=33&scid=36]Linksys[/url] heeft diverse 802.11b en g (Extreme) PCI adapters.

Deze zouden gewoon Mac-compatible moeten zijn… :?

Iemand meer ervaring?

Belkin heeft 54 Mbit PCI kaartjes .....Misschine is dat een oplossing ..

Er zijn er wel meer die dat maken, maar het moet wel in een Apple werken. Alleen een pci kaart zal passen, en dat is ook beter want third party kaarten voor in een apple/airport houder hebben voor zover ik weet geen externe antenne aansluiting. Bovendien is er volgens mij weinig ruimte over om een interne third party kaart te plaatsen als je al drivers kan vinden. de sonnet aria is een van de weinige zoniet de enige pcmcia kaart die het zal doen(maar aansluiten van de airport bekabeling ho maar). Dus pci.

Hoezo "domme vraag"? :?

De verlossing dan maar.......

http://home.earthlink.net/~metaphyzx/Wireless.htm

bedankt allemaal. PCI kaartje zal het moeten worden geloof ik, nu nog een goede vinden!!

[quote:c1de7ec62d="Susanne"]Hoezo "domme vraag"? :?[/quote:c1de7ec62d] ik dacht: iedereen weet vast al dat een extreme kaart nooit in een oude G4 past Maar ja, ik had toch effe niet aan 3rfd party spullen gedacht, is dat niet dom???

Een Belkin 'extreme' kaart; dus een 54Mbps PCI kaart wordt gewoon als Airport (Extreme) kaart herkend. Dus het is wel degelijk mogelijk! (ik heb zelf een G4 MDD met zo'n kaartje)

Al met al is het een jammer verhaal dat Apple niet meer voorziet in zijn eigen Airportkaart en dat die kaart er alleen maar op 11mbps is -was-.