Alarm+ iTunes programma FREE!

http://www.macupdate.com/info.php/id/20766

Werkt erg goed!

Voor een iTunes wekker gebruik ik deze [url=http://mac.softpedia.com/get/Dashboard-Widgets/Music/Alarm-Clock.shtml]Alarm Clock Widget[/url]. Simpel, klein en handig.

De GUI is ook bijna hetzelfde zag ik wel. Ik vind de alarm clock widget erg handig, hij draait bij mij 5 dagen in de week, lekker wakker worden met je eigen herrie... Ik kan alleen niet vinden of deze ook boven in je menubalk draait. De alarm clock widget doet dat wel dus daar hoef je niets extra's meer voor op te starten.

En dan heb je natuurlijk nog AlarmClock Pro (http://www.macupdate.com/info.php/id/4744). Ok, betaald maar wel veel acties te scripten.

Laat je computer dan 's nachts aanstaan, moet wel. M'n moeder zou me iets aandoen, al die straling!!!

[quote:d98c6adfe8="laurabaakman"]Laat je computer dan 's nachts aanstaan, moet wel. M'n moeder zou me iets aandoen, al die straling!!![/quote:d98c6adfe8]

Gewoon je computer laten “slapen”. AlarmClockPro wekt ook je comp uit z’n slaap. Dus, volgens mij geen straling…

Nee alleen heel zacht getik van je klok anders weet ie niet hoe laat het is... :apple:

Je kunt bij energiestand in systeemvoorkeuren ook gewoon je computer laten opstarten. Kun je hem gewoon 's nachts uitdoen. En dan heb ik dashboard ook in mijn lijstje staan van programma's die hij op moet starten, anders start de widget iTunes niet op.

Enige nadeel, dat ik nog steeds wel ff mijn bed uit moet om de versterker aan te zetten, want die heeft geen timer. En door het speakertje van de mini is het niet aan te horen.

Je kan ook je iPod als wekker gebruiken als je het niet ziet zitten om je computer te laten slapen. (dan moet je wel een iPod hebben offcourse)

Nogmaals, je kan je mac ook gewoon uitzetten en hem de volgende dag laten opstarten.

[quote:92d6ceae80="Mac Daddy"]Nogmaals, je kan je mac ook gewoon uitzetten en hem de volgende dag laten opstarten.[/quote:92d6ceae80]

ik zie het niet staan :? :sealed:

[quote:503e26d4fc="Mac Daddy"]Je kunt bij energiestand in systeemvoorkeuren ook gewoon je computer laten opstarten. [b:503e26d4fc]Kun je hem gewoon 's nachts uitdoen.[/b:503e26d4fc] En dan heb ik dashboard ook in mijn lijstje staan van programma's die hij op moet starten, anders start de widget iTunes niet op.

Enige nadeel, dat ik nog steeds wel ff mijn bed uit moet om de versterker aan te zetten, want die heeft geen timer. En door het speakertje van de mini is het niet aan te horen.[/quote:503e26d4fc]

Nu wel?

nee lol bij systeemvoorkeuren

Hahaha. ooh dom.

Bij energiestand en dan op knopje schema klikken. :wink:

Maar dat is toch sluimerstand?

Bij mij staat er: [quote:3ff30da6af] Zet aan of schakel sluimerstand uit:[/quote:3ff30da6af] Dus deze functie kan of je mac aanzetten, of je mac uit de sluimerstand halen. :wink:

hehe oke tnx man 8) :P

wel kicken dat hij helemaal auto opstart :smiley:

Ach ja, de superieuriteit van OSX zullen we maar zeggen. :P