Alle antwoorden op de vraag" iPod in mijn auto?"

Apple heeft een nieuwe [url=http://www.apple.com/ipod/ipodyourcar.html]pagina[/url] op hun site waar "alle" vragen worden beantwoord met betrekking op de iPod in de auto. Met links naar automerken en Car audio merken.

doet ut niet :?

http://www.apple.com/ipod/ipodyourcar.html

probeer deze eens

Niet alle vragen. Blaupunkt's iPod Interface ligt nu in de winkels voor €99. Mijn vraag: waar?

[quote:366c1bb9bd="gijsraggers"]Niet alle vragen. Blaupunkt's iPod Interface ligt nu in de winkels voor €99. Mijn vraag: waar?[/quote:366c1bb9bd]

ff google:
Kenmerken Blaupunkt iPod Interface
· Trackinformatie (titel en uitvoerende) en afspeellijsten op radio display;
· Oplaadfunctie voor iPod-batterij;
· Aansluiting via Changer Bus (ASCI-Bus).

Prijs en beschikbaarheid
De iPod interface kost 99,- euro en is vanaf eind april verkrijgbaar bij elk erkend Blaupunkt-verkooppunt.

BRON: http://www.sterkwerk.nl/article.asp?article_id=189

In mijn eerste post staat “alle” tussen aanhalingstekens, dus dat “alle” moet je met een korreltje zout nemen. Er staat echt niet alles op die site, hij is ook voornamelijk voor de amerikaanse markt bedoeld. Als je naar de Nederlandse site van b.v. Mercedes gaat en zoekt op iPod, krijg je ongeveer dezelfde info in het Nederlands. Maar je kunt nu wel zien wie en welke merken de iPod ondersteunen vandaar dat ik toch de link heb gepost. Het blijkt dat de iTrip en dat ding met dat casettebandje ook niet je van het zijn. Bediening via de radio, af fabriek of aftermarket, is toch het mooiste ook wat geluid betreft lijkt mij.

Ja lekker, Het logo van de Ferrari staat er ok bij. Moet ik toch eens met mijn Baas gaan praten :-) Helaas geen Franse auto's. En dat en dat zendertje wat erboveop kan is absolute ^%$&&.

Pbook

Vreemd dat smart er niet bij staat, zij waren immers het eerste merk met een iPod integratie.

op de setjes van de ferrari moet ik nog even wachten. Maarja....op dat ding zelf geldt sowieso een levertijd van 3 jaar.....of was het nou mijn volgende leven ? 8)

maar begrijp inderdaad niet wat al die ouwelullen merken daar moeten…of is een iPod niet hip meer ? (ok ok…de mini kan ermee door)

[quote:3ef753c830="gijsraggers"]Niet alle vragen. Blaupunkt's iPod Interface ligt nu in de winkels voor €99. Mijn vraag: waar?[/quote:3ef753c830]

Hmm… thanks voor de tip :slight_smile: Heb meteen een mail naar Ron de Vries gestuurd of zij hem gaan leveren. Deze is goedkoper en praktischer dan de ice>Link die ik eerst wilde kopen voor mijn Panda.

[quote:6da1ff57d2="Bigs"][quote:6da1ff57d2="gijsraggers"]Niet alle vragen. Blaupunkt's iPod Interface ligt nu in de winkels voor €99. Mijn vraag: waar?[/quote:6da1ff57d2]

Hmm… thanks voor de tip :slight_smile: Heb meteen een mail naar Ron de Vries gestuurd of zij hem gaan leveren. Deze is goedkoper en praktischer dan de ice>Link die ik eerst wilde kopen voor mijn Panda.[/quote:6da1ff57d2]

Wie is Ron de Vries. Heb ik wat gemist?

http://www.rondevries.nl/

Iemand tips met een BERLINGO / PARTNER autoradio? En zit een ingang op voor een CD wisselaar... maar ????

[quote:158eea2c5a="fritsdebeer.com"]Iemand tips met een BERLINGO / PARTNER autoradio? En zit een ingang op voor een CD wisselaar... maar ????[/quote:158eea2c5a]

Kijk hier maar eens. Helaas niet de goedkoopste oplossing.

Jemmig...

Dat is niet mis…

Dat is al veel duurder van de Ipod zelf

Ik ga wel eens crea aan de gang… (dat is tenslotte mijn werk)

Thanks

@gijsraggers: De Blaupunkt kabel heb ik inmiddels op eBay gekocht bij Caraudio24. Volgende week komt hij binnen, ben benieuwd.

Gelezen in MacFan nr 58 mei/juni 2005

Een FM Modulator.
Deze sluit je rechtstreeks aan op de ingang van de antenne de antenne sluit je aan op het kastje. De FM Modulator is voorzien van 2 tulpstekkeringangen waar je de iPod op kan aansluiten. Zo “zend” je het signaal rechtstreeks naar de radio en niet via de ether.
Hij kost € 49,- en is hier te bestellen.
Het bestelnummer is 37 90 62