Als je een 3d kaart.....

hmm heb je in 3d kaarten ook verschil met regio,s, bv als je een 3d kaart uit usa haalt dat ie het niet doet ( het Pal -NTSC verhaal) :roll: :?

soz ben maar een leek op dit gebied

wel ... als er op de kaart geen TV out/in staat (of je gebruikt hem niet) moet je niet bang zijn ... hij zal werken ... let er wel op dat hij ook op mac werkt (sommige fabrikanten brengen 2 versies uit: windows-only en mac-only)

als je de TV out/in wel gaat gebruike … tja kwestie van drivers … de data zijn toch maar 1’n en 0’n dus … effe kijke op de site van de fabrikant maar meestal kun je dat wel kiezen hoor!

[quote:a99c65afd2="LeslyWeyts"]let er wel op dat hij ook op mac werkt (sommige fabrikanten brengen 2 versies uit: windows-only en mac-only) [/quote:a99c65afd2]

Dit is AFAIK alleen het geval voor de aansluiting. De mac versies hebben een ADC connector en de i386 versies ( niet alleen windows ) hebben alleen VGA/DVI aansluiting.

Wat betekend Retail ?

De "retail" versie van een kaart is een complete versie met een mooie doos er omheen, boeken erbij, en vaak ook nog CD's met software en andere extra bonussen.

Daar tegenover staat de “OEM” versie waarbij je alleen de kaart krijgt, vaak niet in een doos en zonder alle handleidingen en extra’s. De drivers en handleidingen moet je downloaden. Voordeel: tis veel goedkoper dan de retail versie.