Alternatief voor iTunes sharing

Weet iemand een goed werkend en makkelijk te configureren alternatief voor iTunes sharing? Moet wel kunnen werken met versie 4.1. Het gaat mij om het delen(dus niet downloaden) van playlists/bibliotheken over het internet. Bedankt, Alex.

Met [url=http://www.maliasoft.com/mp3sushi/index.html]MP3 Sushi[/url] is het mogelijk je huidige song te streamen, maar ook mogelijk om een Jukebox van je Mac te maken, dus dat mensen door je muziek lijst kunnen browsen en één van die liedjes kan afspelen.

Succes!

Je kunt de software van de [url=http://www.slimp3.com/]SLiMP3[/url] gebruiken. Dan kun je via een webinterface door je muziek bladeren en via iTunes de muziek horen.

[url=http://edna.sourceforge.net/]Edna.[/url] Is een beetje foezelen met de terminal enzo, maar daar zit je al snel aan.

Sushi heb ik nooit aan de gang kunnen krijgen…

[quote:a4f9492824="Adriaan Mol"]Met [url=http://www.maliasoft.com/mp3sushi/index.html]MP3 Sushi[/url] is het mogelijk je huidige song te streamen, maar ook mogelijk om een Jukebox van je Mac te maken, dus dat mensen door je muziek lijst kunnen browsen en één van die liedjes kan afspelen.

Succes![/quote:a4f9492824]

Vet, het werkt. Dacht dat het alleen lokaal kon maar over het net gaat ook prima. Dan kan ik mijn nieuwe idee voor me radiostation gaan proberen. Aankondiging hiervan zal ik posten. Tnx, Alex.