amsn 0.95 vraagje

Werkt amsn 0.95 met een webcam? Dus ook met een gewnone usb webcam, of zijn daar nog speciale drivers voor nodig. Overigens lukt het mij niet om amsn te downloaden, dus ook daar hou ik me aanbevolen voor suggesties.

[url=http://puzzle.dl.sourceforge.net/sourceforge/amsn/amsn-0-95-final.dmg]Deze[/url] link werkt bij mij wel. Qua webcams moet je even uitkijken of er een driver is voor OSX. Logitech heeft er een paar die ook echt een driver hebben voor OSX (zie hun site). Anders kan je het proberen met zo'n driver waarvan ik even de naam niet meer weet. Zijn talloze draadjes over op het forum.

Dank je wel, deze link werkt bij mij ook, nu nog even kijken waar ik een driver kan vinden.

Als je nog geen webcam hebt, kan je het beste even kijken op de site van Logitech, die heeft ook cam's voor een stuk minder geld dan bijvoorbeeld een iSight. :)

ja ik heb een iSight, dus ga komend weekend een kijken of het allemaaal werkt, maar ik was benieuwd of een usb webcam ook werkt.

Heb je al een webcam? Dan is de kans groot dat hij wordt ondersteund door (de driver) Macam. Met een iSight werkt aMSN overigens uitstekend, zelfs op een Intel-Mac.

http://webcam-osx.sourceforge.net/

Ok bedankt allemaal. Een geweldig forum is dit toch!

Klik eens op de website van mijn profiel. :)

Nee, nou niet meer