Amsn plaatjes, webcammen?

Ik heb een vraagje over Amsn. :lol:

Alles doet het hoor mooi programma maar de plaatjes die naast je gesprek staan die de gene met wie je praat ook kan zien maar ik wil andere plaatjes gebruiken in plaats van die standaard plaatjes hoe kan dat?Als ik mnet ctrl muis op klik en dan schermafbeelding wijzigen dan kan ik standaard plaatjes kiezen en als ik en als ik dan doe verkennen om plaatjes te selecteren dus uit je computer zegt hij je moet het conversie-programma Imagemagick instaleren om afbeeldingen te converteren naar de opmaak dat door Msn-server wordt gebruikt.Je kunt een versie downloaden van ftp://ftp.imagemagick.net/pub/imagemagick/binaries dan staat er page not found.
nou over het webcammen met msn gebruikers ik had gehoord dat je kon webcammen met msn gebruikers via Amsn weet iemand hoe?

kan iemand mij helpen?? :roll: :apple:

probeer hier es

zijn wel waarschijnlijk geen zulke up-to-date versies maar 't zal ook wel gaan :wink:

http://www.cmq.qc.ca/4w/amsn/

Voor webcam en plaatje zonder imagemagick heb je de laatste beta versie van amsn nodig:

http://forums.cocoaforge.com/viewtopic.php?t=3761&sid=ae144d9a2c50fe385cf81c275acec2e4

webcam werkt ene keer wel, en andere keer niet. ik zou gewoon NOG iets langer wachten :| bij mij werkt ie de ene keer wel, en de andere keer niet.... laatst met een paar meiden die nog op school zaten gewebcamt, okey, best leuk. maar wil ik het daarna doen, als zo een meid thuis zit, lukt het niet... :? naja, wat heb ik te klagen, 1 zo een meid gebruikt een Mac :D.

ichat werkt bij haar, alleen heeft ze die poorten niet openstaan voor video… :oops: en ze weet ook niet hoe dat werkt… :roll:

EDIT: Mac tekentje, wordt een vraagteken, best shit :frowning:

Hartstikke bedankt voor jullie hulp het lukt nu allemaal. :P :) :wink: :roll: