'analoge' patterns

Voor het ontwerp van een nieuwe website ben ik op zoek naar een mooi en stijlvol achtergrondpatroon. Op [url=http://www.squidfingers.com/patterns/?type=patterns&id=18]Squidfingers[/url] zijn enkele fraaie voorbeelden verkrijgbaar. echter, ik ben eigenlijk meer op zoek naar patronen die een meer 'analogere' uitstraling hebben. Een goed voorbeeld kun je zien op [url=http://www.waterbrush.com/]Waterbrush.com[/url].

Wie weet er een site waar dit soort patronen te verkrijgen zijn?

Misschien op [url=http://www.k10k.net/]Kaliber 10000...[/url] Kijk bij specials en dan naar pixelpatterns. Daar staan ook een paar mooie ouderwetse behangpatroontjes op die meer een 'analogere' uitstraling hebben :wink:

[quote:741db5d0c7="Syndic"]Misschien op [url=http://www.k10k.net/]Kaliber 10000...[/url] Kijk bij specials en dan naar pixelpatterns. Daar staan ook een paar mooie ouderwetse behangpatroontjes op die meer een 'analogere' uitstraling hebben :wink:[/quote:741db5d0c7]

‘Number of patters: 588’… daar ben ik nog wel even zoet mee!

Bedankt Syndic!

Het lijkt wel weer 1996; pixel patterns en dropshadows zijn weer helemaal in. Ik voel me langzaam erg oud worden....

Voor een wat minder directe (maar wel exclusieve) tip: probeer of je bij iemand nog een versie van de Corel suite versie 6 of 7 kan krijgen. Een van de ‘hulpprogramma’s’ was ‘tilemaker’ die juist van die mooie ‘analoge’ tiles kon maken.

Je ziet ze haast nooit meer, dus is het weer helemaal retro en hip.