ANT-Movie @ mac

Gegroet, ik koop/verzamel/bespreek/... al dvd's sinds het begin van de dvd (of toch vanaf wanneer ik geld had om deze te kopen :)) Voor windows had ik hiervoor een uitstekend tooltje om deze te beheren. Genaamd 'Ant Movie' [url]http://www.breekpunt.nl/artikel.aspx?rubriekid=3&artikelid=115[/url] Hiermee kon je alle dvd's ingeven (+ alle info) en ook ingeven wie ze leent enz... (zie bespreking) bestaat er ook zo een tooltje voor de Mac? Mvg,

Catalogussoftware voor DVD's genoeg op [url=http://www.versiontracker.com/php/search.php?mode=basic&action=search&str=catalog+dvd&srchArea=macosx%7Cosx&x=0&y=0]VersionTracker[/url].

Deze site duikt verdacht veel op op dit forum. Wat zijn de ervaringen hiermee? Mvg,

VersionTracker is gewoon een zoeksite waar je software voor de Mac kunt opzoeken, meer niet. VersionTracker maakt zelf geen software, alle programma's die je daar vindt komen van derden.

Wat denk je van [url=http://www.delicious-monster.com/]Delicious Library[/url] een van de mooiste mac apps. :)

Ojah over versiontracker, dat is idd gewoon een zoeksite voor software.

DVDPedia. Gratis en voor niets.

Ik heb net mijn catalogus van 145 dvd’s door de wc gespoeld, omdat ik was vergeten die mee te backuppen na het inzetten van een nieuwe harddisk.

Dus ik moet weer even opnieuw beginnen.

[quote:5ff51a68b5="KingAchille"]Deze site duikt verdacht veel op op dit forum. Wat zijn de ervaringen hiermee?[/quote:5ff51a68b5] Ik probeer Versiontracker zoveel mogelijk te vermijden. Het is traag, en het vereist vaak een aantal muisklikken om uiteindelijk bij de download te komen. Hetzelfde gedt voor Macupdate. Ik ga liever direct naar de website van de applicatie zelf, daar staat ook vaak veel meer info.

VersionTracker moet je enkel gebruiken om naar software te zoeken die je nog niet kent. Als je de website van de applicatie wel al kent hoef je de omweg via VersionTracker natuurlijk niet meer te maken.

[quote:c10e1e9539="Yaris"]VersionTracker moet je enkel gebruiken om naar software te zoeken die je nog niet kent. Als je de website van de applicatie wel al kent hoef je de omweg via VersionTracker natuurlijk niet meer te maken.[/quote:c10e1e9539] Je ziet alleen vaak dat men hier (en ook op andere fora) de link van Versiontracker geven, ipv de originele link. Het is een kleine moeite om de link te geven naar de correcte website.