Apple Contacten en telefoonnummers

Weten jullie of het mogelijk is om telefoonnummers in contacten te sorteren? Nu worden die geplaatst onder volorde van opgave maar zou dit zeg willen sorteren. Dit komt bijv. voor bij toevoegen nieuw nummer.

Waar kijk je precies? Bij mijn staat ze namelijk op alfabetische volgorde.

Je kan onder instellingen >> contacten >> sorteer kiezen of je ze op voornaam, achternaam of Achternaam, Voornaam wilt sorteren.

Nee, dat bedoelt hij niet. Als je bij een contact meerdere telefoonnummers hebt, kun je daarvan dan de volgorde aanpassen. Dat is de vraag.

Kan helaas niet. Geldt ook voor de andere velden.

<p class="cite">abbenhui op 20 april 2020 om 20:53</p> Nee, dat bedoelt hij niet. Als je bij een contact meerdere telefoonnummers hebt, kun je daarvan dan de volgorde aanpassen. Dat is de vraag.
Inderdaad abbenhui, het gaat me alleen om de telefoonnummers. Soms komt het voor dat er nieuwe telefoonnummers toegevoegd moeten worden aan een account, waarbij een nieuw mobiel nummer bij voorkeur bovenaan komt te staan. Nieuwe nummers komen nu gewoon onder het laatste nummer te staan en dan houdt het op. Mijn wens is het om deze nummers te kunnen sorteren.
<p class="cite">GoeieDag op 20 april 2020 om 21:32</p> Kan helaas niet. Geldt ook voor de andere velden.
Jammer, dan een suggestie naar Cupertino...