Apple en ZeelandNet (kabel)

Heb zelf adsl met airport/mac. Werkt prima. M'n zwager wil ZeelandNet. Iemand ervaring hiermee (router Netgear RP614) of met andere kabel en mac?

zl net werkt prima + zeer vlotte verbinding.

Zit zelf ook op de kabel via Zeelandnet met m'n iMac G4, gaat prima, net als een collega van mij. die werkt met z'n Airport en iBook zonder enig probleem. Tot nu toe geen klachten van deze kant over Zeelandnet. Lijkt me dus in orde. Wel is het zo dat slechts enkele medewerkers weten hoe het nou zit met de MAC, mocht je dus de helpdesk nodig hebben, dan wordt je doorverbonden met een van die medewerkers. In alle geval zou ik zelf toch altijd nog even contact met Zeelandnet opnemen om even alles duidelijk door te nemen.

Zit in Breda op de kabel van wanadoo. Heb in het begin problemen gehad, lag aan wanadoo. Na een klacht van de consumentenbond hebben ze het netwerk verbeterd. Dat heeft geholpen, ik heb nu een stabiele verbinding, werkt eigenlijk perfect. Mag natuurlijk altijd sneller! :mrgreen:

Ik heb thuis ook een netgear switch staan. Met meerdere Mac's en 1 Pc. Werkt allemaal prima. Even instellen dat je Netgear je mac-adres overneemt, dat is alles.

Succes