Apple in 2022: 5 producten die we dolgraag willen zien

Apple zal zich, net als de afgelopen twee jaar, niet uit het veld laten slaan in 2022. Maar naar welke producten kijken we het meeste uit?

Dit topic dient als reactie-hub voor bovenstaand artikel. Via dit topic kun je op het artikel reageren. Je reactie wordt ook automatisch onder het artikel op de website getoond.

Mooie lijst voor een bedrijf dat alleen maar in upgrades en altijd in hetzelfde schuitje denkt. Laat ze inplaats daavan nou eens voortgaan met iets nieuws. Slimme brillen, Auto’s, Wearables, HomeHubs, een geintegreerde UI voor TV/streaming, gewoon een nieuwe categorie en dan gaan. Het is allemaal zo voorspelbaar en saai geworden.

27-inch iMac in het nieuwe design met een M-processor….
Lijkt mij toch de absolute wanna-have voor dit jaar. Mijn geld staat er al klaar voor.

Juist, en zelf veel meer doen met Homekit, zoals deurbellen etc.
Daar is echt nog een hoop te ontdekken voor Apple.

Als je niet zoveel geld wilt uitgeven, is er de MacBook Air M1. Ook echt “een gigantisch genot”. Al ruim een jaar te koop. Daar had je niet op hoeven wachten, maar al ruim een jaar plezier van kunnen hebben. Zoals ondergetekende.

Suggestie ?

Apple zoekt inventieve medewerkers.
Goed loon gegarandeerd.

Nou daar heb ik er net dus 5 van gegeven.
Wat ze zelf ook kunnen verzinnen c.q, al hebben verzonnen, alleen laten ze het nou eens een keer uitvoeren in plaats van weer 10 jaar te laten wachten.

Je hebt er dus 5 gegeven.
Enig idee waarom ze nog geen enkel uitgevoerd hebben ?

Apple maakt alleen producten waarvan ze vinden dat alleen zij ze kunnen maken en waarop een riante winstmarge zit.

Omdat het onder Cook een nogal zelfgenoegzaam, ingeslapen bedrijf is geworden dat vooral uit is op behoud marktaandeel en weinig in staat is tot iets nieuws. Kijk maar naar de HomePod, de AirPower, de AppleCar, de interactieve TV

Welk product van Apple is ooit echt nieuw geweest ?

Alle produkten (behalve wellicht de randapparatuur) waren ofwel vernieuwend of hadden revolutionaire kenmerken waardoor ze een aardverschuiving (“paradigm shift”) teweegbrachten. Maar dat was in de tijd van Steve Jobs toen er nog gepionierd werd inplaats van bestaande ideëen uitmelken.
Steve had overigens een enorme hekel aan bedrijven zoals HP en IBM die alleen maar marktaandeel aan het beschermen waren, klanten met lock-in binnen hun produktportfolio vast probeerden te houden om ze dan uit te zuigen.
Moet je kijken wat Apple nu zelf doet.

Hmmm …