Apple in het NOS-journaal

De iPhone is 1 van de hoofdpunten in het NOS-journaal!

Ja? En? Is dat zo belangrijk om een heel nieuw topic over te openen? Doe dat lekker in het ontdekking van vandaag topic...

Het gebeurde de laatste keynotes niet.. Dus het is toch wel redelijk groot nieuws.

[quote:9a1f4ce04f="@iMen"]Ja? En? Is dat zo belangrijk om een heel nieuw topic over te openen? Doe dat lekker in het ontdekking van vandaag topic...[/quote:9a1f4ce04f] Chagerijn :? ?

Dit is een leuk Apple-gerelateerd lijntje en de poster bedoelt het goed. En het is echt wel een mooie prestatie om meteen met een nieuw produkt op de NL TV-nieuws te komen, Ik heb gisteren (stiekum) even op Tweakers de reakties op de iPhone gelezen en die waaren eigenlijk ook erg positief. Allerlei nieuwe features maken het apparaat een echte voorloper. Maarhet is/wordt de vraag of Apple dat ook kan blijven volhouden. De andere elektronika-bedrijven zullen nu wel met allerlei spul moeten volgen, anders wordt alweer een deel van hun markt afgepakt. Er komt dus een golf aan nieuwe apparaten aan.

Het NOS journaal wist ook te melden dat er een Apple televisie komt. Die hebben het stukje over de :apple: TV dus ook niet echt gelezen.

[url=http://www.tuaw.com]TUAW[/url] heeft ook een post over nóg iets nieuws van Apple: het bedrijf heet niet meer 'Apple Computer, Inc.', maar gewoon 'Apple, Inc.'. Geeft aan dat de verschuiving van computers naar media-apparaten (iPod, iPhone :apple: tv enzovoort) een blijvertje is.

Het was ook in het ontbijtnieuws van RTL te zien.

[quote:eb6e77f727="Ashwin"]Het was ook in het ontbijtnieuws van RTL te zien.[/quote:eb6e77f727]

Klopt, heb ik ook gezien :wink:

[quote:fbe70e3c24="Lustigson"][url=http://www.tuaw.com]TUAW[/url] heeft ook een post over nóg iets nieuws van Apple: het bedrijf heet niet meer 'Apple Computer, Inc.', maar gewoon 'Apple, Inc.'. Geeft aan dat de verschuiving van computers naar media-apparaten (iPod, iPhone :apple: tv enzovoort) een blijvertje is.[/quote:fbe70e3c24] Geen gunstige evolutie.

[quote:9ed6247d05="PietjePuk"][quote:9ed6247d05="Lustigson"][url=http://www.tuaw.com]TUAW[/url] heeft ook een post over nóg iets nieuws van Apple: het bedrijf heet niet meer 'Apple Computer, Inc.', maar gewoon 'Apple, Inc.'. Geeft aan dat de verschuiving van computers naar media-apparaten (iPod, iPhone :apple: tv enzovoort) een blijvertje is.[/quote:9ed6247d05] Geen gunstige evolutie.[/quote:9ed6247d05] Hoewel off-topic: dat ligt eraan. Als je de 'computer' ook als een media-apparaat ziet.

[quote:48fc04098a="minijob"]De iPhone is 1 van de hoofdpunten in het NOS-journaal![/quote:48fc04098a]Waarschijnlijk omdat de A van Apple ook bij de persbureaus vooraan in het alfabet staat. Er is zeker geen ander nieuws. Er waren geen Europese journalisten uitgenodigd voor de Keynote van gisteravond. Zo 'werelds' is die Expo dus. Bovendien; dat ding is pas over een half jaar in Amerika te koop, en tegen het eind van 2007 in Europa.

[quote:b9b15cdb4b="minijob"]De iPhone is 1 van de hoofdpunten in het NOS-journaal![/quote:b9b15cdb4b]

Ik heb het zelf niet gezien, maar het is blijkbaar ook in het laat avondjournaal van de VRT geweest.

Ringo

[quote:a4dc1ffd93="Lustigson"][quote:a4dc1ffd93="PietjePuk"][quote:a4dc1ffd93="Lustigson"][url=http://www.tuaw.com]TUAW[/url] heeft ook een post over nóg iets nieuws van Apple: het bedrijf heet niet meer 'Apple Computer, Inc.', maar gewoon 'Apple, Inc.'. Geeft aan dat de verschuiving van computers naar media-apparaten (iPod, iPhone :apple: tv enzovoort) een blijvertje is.[/quote:a4dc1ffd93] Geen gunstige evolutie.[/quote:a4dc1ffd93] Hoewel off-topic: dat ligt eraan. Als je de 'computer' ook als een media-apparaat ziet.[/quote:a4dc1ffd93]

Apple zag hun computers toch juist als media hub ?? De plek waar alle media samen komen… ??