apple logo heeft een luguber verleden.

wisten jullie dat het apple logo een luguber verleden heeft. waarom dat leg ik nu hier uit iedereen kent Alan Turing wel. Dat is de uitvinder van de eerste computer. Maar om dat hij homo was heeft hij zo veel problemen gehad in zijn tijd. Dat hij op een gegeven moment het leven niet meer zag zitten en zelfmoord pleegde door een hap uit een met cyanide geïnjecteerde apple te nemen. Toe val of niet er is als je de verhalen op internet leest echt wel een verband te legen met het apple logo. Niet dat er wat mis is met het apple logo vind het een zeer fraai logo. Maar het is wel een beetje luguber. Cyanide is namelijk een zeer lelijk goedtje lijkt mij geen pretje om zo aan je einde te komen.

Volgens mij heeft Steve Jobs deze mythe zelf nog ontkracht.

Verhaal klopt niks van. Als je wilt weten hoe het wél zit: http://creativebits.org/interview/interview_rob_janoff_designer_apple_logo

Over goedje met dt wil ik nog heen lezen. Maar een spatie in zelfmoord en toeval? Hoe krijg je zoiets uit je toetsenbord geswaffeld?

Niks pardon- hij was homo. Of moet dat nu weer heel PC, “…maar omdat hij het gezelschap van mannen prefereerde…”? :roll:

Groot gelijk Brom beer, maar levens gevaarlijk! :smiley: :smiley:

Ik meen me ook nog vaag een verhaal te herinneren over een naakte man en vrouw. En dat dan één van de twee een hap neemt uit een appel. Terwijl een of andere dictator dat toch echt verboden had. En dat het daarna helemaal verkeerd ging met die twee.

Toeval of niet. Er is, als je de verhalen op internet leest, echt wel een verband te legen met het Apple logo.

Tsss al die taalfouten ik kan het amper lezen… ?

Pedant zijn is ook een kunst hé.

Is al is aan bod geweest op OMT. Klik hier

Ja mijn nederlands is slecht. Maar dit is toch echt iemand die stoned achter het toetsenboard heeft gezeten. wat een slecht stukje tekst van TS.

[quote=Brombeer url=http://www.onemorething.nl/community/topic/apple-logo-heeft-een-luguber-verleden/#post-2972875 time=1465759129]Over goedje met dt wil ik nog heen lezen. Maar een spatie in zelfmoord en toeval? Hoe krijg je zoiets uit je toetsenbord geswaffeld?[/quote]Hij deed het ècht zelf, die moord… Ik zie de fout niet hoor…

En dan met zekerheid durven te stellen dat het waar is… Inderdaad, één zoekactie naar het logo levert meteen het ware verhaal op waar TheBigZ ook naar verwijst.

Eén taalvautje kun je nog wel over het hoofd zien maar ik tel er sowieso al 19 in het stukje proza van TS…

Meschien dislektie

@Moderator

Waarom worden dit soort Telegraaf sensatie verhalen niet gelijk getrashed???

Wat is de waarde voor een Mac gebruiker met een vraag/tip of andere nuttige Apple zaken!

Moderator zit weer in de bar? of vindt dit ook leuk???/

[quote=JoopJoopJoop url=http://www.onemorething.nl/community/topic/apple-logo-heeft-een-luguber-verleden/#post-2972998 time=1465805415]@Moderator

Waarom worden dit soort Telegraaf sensatie verhalen niet gelijk getrashed???

Wat is de waarde voor een Mac gebruiker met een vraag/tip of andere nuttige Apple zaken!

Moderator zit weer in de bar? of vindt dit ook leuk???/[/quote]

Misschien omdat dit in de sectie Apple roddels staat? Niks mis mee (behalve misschien de spelling)… Overigens kan je dit ook gewoon vragen aan een moderator door ze een PM te sturen ipv het in een topic schrijven,

Heeft Wouter nou zijn reacties verwijdert? :lol:

Zal z’n vriend wel hebben gedaan… ?