Apple Music & iPod Classic

Beste,

net een audioboek GEKOCHT op Apple Music (store) en deze wil niet synchroniseren op mijn iPod Classic, ook al staat hij in mijn bibliotheek…
Wil dit zeggen dat ik, als ik ooit nog nieuwe muziek op mijn iPod Classic wil (nl. voor in de auto), ik deze niet meer kan op de oude Classic zetten (wegens geen wifi op die iPod) ?

Muziek gekocht in de iTunes Store kan je nog steeds gewoon op je iPod Classic zetten. Muziek die je luistert via Apple Music niet, simpelweg omdat die muziek streaming is, en daar heb je inderdaad een iDevice of Mac voor nodig die ‘streaming’ ondersteunt.

Victor: gekocht.

Wel… dat is het nu net. Ik heb ze inderdaad gekocht. Maar het lukt dus niet. Zou het niet kunnen dat de iPod Classic gewoon te oud is? 10 jaar oud denk ik.
Zeer vreemd toch…

Ik kan in iTunes een audioboek gewoon naar mijn iPod (laatste generatie uit 2009) slepen en dan wordt het boek erop gezet.

[quote]
Zou het niet kunnen dat de iPod Classic gewoon te oud is?
[/quote]Nee. Audioboeken kunnen gewoon - nog steeds - worden gesynct naar de iPod Classic.

Dit lukt ook niet. Ik kan de audioboek wel slepen, maar hij wordt niet “aanvaard” voor overzetting. (hij schuift terug naar zijn initiële locatie…)