Apple Pay aangekondigd in NL

Het heeft een paar jaar geduurd, maar Apple Pay is officieel aangekondigd voor NL:

https://www.iculture.nl/nieuws/apple-pay-nederland-aankondiging/

Nog niks ‘officieel aangekondigd’. Het is informeel genoemd door ING, zoals dat al wel vaker het geval was.

<p class="cite">GoeieDag op 1 mei 2019 om 10:49</p> Nog niks ‘officieel aangekondigd’. Het is informeel genoemd door ING, zoals dat al wel vaker het geval was.
Misschien even inlezen voordat je reageert:

https://www.ing.nl/particulier/betalen/betalingen-doen/apple-pay/index.html

Weinig informeels aan in deze communicatie op de website van ING Nederland.

Ja, gezien. Op zich mooi, maar er zijn wel vaker beloftes en uitspraken gedaan. Er wordt niet gesproken over een datum van introductie, maar enkel van ‘nog even’. Dat is geen officiële aankondiging.

Dus als Apple zegt ‘late 2019’ dan is het geen aankondiging want het is een belofte en uitspraak zonder datum? Rare redenering…

<p class="cite">GoeieDag op 1 mei 2019 om 11:08</p> Ja, gezien. Op zich mooi, maar er zijn wel vaker beloftes en uitspraken gedaan. Er wordt niet gesproken over een datum van introductie, maar enkel van ‘nog even’. Dat is geen officiële aankondiging.

Zo werkt het wel ja.

 

Tenzij ING een officieel persbericht naar buiten stuurt is het niet een officiële aankondiging. Wat je hier ziet gebeuren valt onder marketing.

 

ING weet dat het niet lang meer kan duren. Ze hebben het vermoeden dat Apple ergens tussen maand 6 en 12 van dit jaar groenlicht zal geven in Nederland. Daar hoef je geen hogere wiskunde op toe te passen, dat voelt iedereen wel. Wat ING nu doet is als EERSTE bank een ‘Coming Soon’ vermelding op hun site plaatsen omdat ze weten dat dit soort sites ( plus in het land ) heel wat jongetjes rondlopen met emotionele problemen rondom Apple en Apple Pay.

 

Bij ING werken dus mensen die wat sneller reageren en heel goed kunnen beseffen dat al die jongetjes, die al meer dan een jaar aan het stuiteren zijn vanwege Apple Pay, op dit moment waarschijnlijk deze pagina aan het raadplegen zijn wanneer ze nog niet bij ING zitten. BAM. BAM. BAM. Dat is wat ING hier doet. Alvast nieuwe klanten (overstappers) proberen binnen te halen.

https://www.ing.nl/particulier/betalen/overstappen-naar-ing/index.html

 

Wanneer komt het nou daadwerkelijk dan? Wanneer we het ook echt kunnen gaan gebruiken

Vraag het ING?

Vanochtend live gegaan…

Lukt activeren niet? Even je regio op Duitsland zetten helpt…

Toegevoegd aan wallet, en zo maar eens proberen.