Apple PRO muis en toersenborden!!

Wanneer komen er nog eens nieuwe muizen en toetsenborden ?

muizen met bv 2 knoppen en een scroll wiel of toetsen borden met meer rechstreekse knoppen ze mogen van mij ook allemaal draadloos!

Reden voor vervanging van het toetsenbord zie ik niet, inderdaad draadloos eventueel, maar ik heb geen idee of/wanneer dit zou moeten gebeuren?

[color=red:a8c4bc313d][size=15:a8c4bc313d][i:a8c4bc313d][b:a8c4bc313d]ik vind dat er 2 knoppen een scrollwiel en draadloos mag vervangen worden aan de muis.

en aan het toetsenbord meer snelknoppen en draadloos.

:lol: ik koop liever niets dat niet van apple zelf is (van hardware)
omdat dat mooie appeltje daar dan niet op staat en het pas zo goed bij je eigen mag[/b:a8c4bc313d][/i:a8c4bc313d][/size:a8c4bc313d][/color:a8c4bc313d] :wink:

Moet je zelf weten. Apple kiest er nu eenmaal al jaren voor om de bediening zo simpel mogelijk te houden. Als je iets ander wil, geen probleem. Zelfs de muizen en toetsenborden van Microschoft zijn compatible. En lelijk.

het is even wennnen he dat switchen!?

apple houdt niet van overbodige knoppen. Als het geen nut heeft haalt steve het er eigenhandig vanaf. (gelukkig maar)
anders zaten wij nu ook met muizen met (jaja ik heb ze al gezien) 6 knoppen! (je hebt toch maar 5 vingers!!!?)

wat wil je?? een knop voor het openen van Itunes? of mail? safari, of iets wat je zelf kunt instellen? hou toch op wat een onzin! :evil:

Ik ben het met Jør eens. Ik gebruik zelf gewoon de Pro Mouse, de beste muis wat er is. Ik wil geen 2knops muis van Apple.

Ik ben ook een aanhanger van originele Apple hardware. Ik vind de Pro-mous een fijn te bedienen muis (daarintegen was de 1e USBmuis, de hockypuck, een ramp) Maar laten we wel wezen, een scrolwheel is toch wel iets wat tegenwoordig standaard mag wezen. Apple of geen Apple, het wieltje heeft z'n nut intussen toch wel bewezen, maar in Cupertino willen ze er niet aan. Alleen omdat Apple 'm toevallig niet zelf heeft bedacht??

Een wieltje zou inderdaad wel een goede zet zijn van Apple. Beetje jammer als je een nieuwe mac met muis koopt en je bent nog steeds afhankelijk van de prehistorische page up / down toetsen...

Dat bedoel ik, beetje jammer :o

Een scrollwieltje zou het hele design van de Pro 'verneuken'

Apple kan best iets nieuws diesainen met wiel wat wij best mooi zullen vinden hoor. Maar zo'n vooruitstrevend A-merk als Apple mag ook wat de muis betreft met z'n tijd mee

design verneuken of niet, een tweede knop en scroll lis ik idd ook op de pro muis. Moest zo'n tweede knop nets doen op een mac dan zou ik het overbodig vinden, maar de functie zit in OSX dus waarom niet.

Persoonlijk vind ik de ProMuis helemaal ruk. Zwaar en log, 1 knopje...nee

Ik gebruik nu al een hele tijd een simpele Logitech optische USBmuis, nog nooit nagedacht over een andere. Perfect!

het scrolwieltje gebruik ik dagelijks bij het browsen, 2e knop ter vervanging (en besparing) van de ctrl-knop.

en deze dan http://www.macosx.nl/?page=showarticle&art_id=720

Sorry, ik kan het niet laten.....issie niet enig?

http://www.griffintechnology.com/products/powermate/index.html

[quote:a44210a649="HOMER"]Sorry, ik kan het niet laten.....issie niet enig?

http://www.griffintechnology.com/products/powermate/index.html[/quote:a44210a649]
OOOOHH JAAAAAAH, daar krijg ik best een hard plassertje van! Ik ben sowieso errug gevoelig voor gadgets… Zeker alleen in USA te krijgen?? Da’s niet zo fijn, op dit moment zijn de verschepingskosten debiel hoog (ik probeer op dit moment een synthesizer module vanuit Canada hier te krijgen, kost met fokking US$115!).
Heb je ook naar de iTrip gekeken???

[quote:d801185db5="mikanik"][quote:d801185db5="HOMER"]Sorry, ik kan het niet laten.....issie niet enig?

http://www.griffintechnology.com/products/powermate/index.html[/quote:d801185db5]
OOOOHH JAAAAAAH, daar krijg ik best een hard plassertje van! Ik ben sowieso errug gevoelig voor gadgets… Zeker alleen in USA te krijgen?? Da’s niet zo fijn, op dit moment zijn de verschepingskosten debiel hoog (ik probeer op dit moment een synthesizer module vanuit Canada hier te krijgen, kost met fokking US$115!).
Heb je ook naar de iTrip gekeken???[/quote:d801185db5]

Eigenlijk wil ik niets weten over jouw harde plasser maar het is waar, dat ding is beeldschoon. De iTrip is ook niet mis…maar daar moet ik eerst een iPod voor hebben. Ik wacht wel tot de iPod iets meer Gigjes heeft, en ik meer geld.

Ha, gelijk heb je Homer, eerst een iPod. Er zijn wel heel erg veel geruchten over een nieuwe-, grotere iPod. Er is tegen de tijd dat die te koop is ook vast wel iemand in mijn buurt die richting USA gaat, da's goedkoper. Pfieuw 'k ben blij dat je niks van mijn harde wil weten...

Naar mijn weten komt er een 40 en/of 60 Gig iPod aan. Daar zit ik nu op te wachten. Dan kan ik lekker alle mp3's erop gooien en het malle ding gebruiken als externe HD om mijn video mee te nemen naar anderen. (or whatever you like to store on it)

Zijn er mensen met ervaringen met die muis van MacMice, want persoonlijk vind ik die ApplePro-muis ook Kilo Utrecht Tango, wel erg mooi, maar het werkt gewoon niet lekker intuïtief. Heb dan ook een optische 2 knops Logitech USB met scrollwheel.

Die muis van MacMice is wel een erg okeeje en nog te betalen ook :slight_smile: