Apple TV 2nd generation update niet

Ik ben vandaag even bezig geweest om het mirroren op van de iPad 2 op de Apple TV (2) voor elkaar te krijgen. Allereerst keek ik of de software up-to-date was. Dit was het geval, maar als ik naar de info kijk staat er dat de versie 4.3 is. En de software dus toch niet de laatste nieuwe (4.4) is.
Heeft iemand een oplossing om ondanks dat de Apple TV zelf zegt up-to-date te zijn de software 4.4 te downloaden en installeren? Overigens heeft een vriend van me precies hetzelfde probleem.
Alvast bedankt.

Er zijn wat problemen met de laatste Apple TV update:
http://www.iphoneclub.nl/147645/nieuwe-apple-tv-update-vernielt-sommige-apple-tvs/
http://support.apple.com/kb/HT4448

Dat is toevallig! Gisteren ook een Apple TV gekocht en kwam achter hetzelfde probleem. Even wat zoekwerk leverde op dat Apple de update inderdaad heeft teruggetrokken.

Je kan hem nog wel downloaden en via USB importeren, maar gezien de reacties, voor eigen risico.

http://www.felixbruns.de/iPod/firmware/

Thnx beiden, ik wacht nog even met het updaten van de Apple TV :-)

Door je apple tv aan je pc/mac te hangen met micro USB, kan je je apple tv herstellen.
En dan download en installeert hij meteen de nieuwste versie van IOS.
Gister gedaan, alles werkt perfect!

@joelvoorbips - dat is helemaal niet nodig voor TS. TS kan gewoon via de Apple TV zelf updaten. De vraag is alleen waarom de laatste update niet binnen komt. Maar zoals al duidelijk is geworden in dit draadje, komt dat omdat de laatste update al door Apple is terug getrokken in verband met problemen.

Ik wacht netjes totdat Apple opnieuw de update beschikbaar stelt, zal niet voor niets zijn dat ze deze eruit halen. Ondanks dat sommigen totaal geen problemen ondervinden.

Bedankt voor de support ;-)