Apple TV 3 -> iMac 27" (2012)

Hallo OMT lezers,

Ik heb een Apple TV 3 maar ook een iMac 27" (laatste versie) mijn iMac gebruik ik vooral om tv te kijken (via internet) maar ik zou ook graag mijn Apple TV aansluiten op mijn iMac.
Bestaan hier programma’s en/of kabels voor?

Dank

Er bestaan (update) GEEN converters voor.

http://www.atlona.com/ATLONA-HDMI-MINI-DISPLAYPORT-TO-MINI-DISPLAYPORT-SCALER-AND-SWITCHER.html
EDIT: En bovenstaand kastje werkt dan nog niet eens met TB schermen…

http://forums.macrumors.com/showthread.php?t=1587216

@TheBigZ

Dus dit is nog geen oplossing voor mij?

Nee helaas.

Maar wat wil je dan bekijken op je iMac via je Apple TV ?

Hoe bekijk jij dan tv via het internet?

@Beech

Voor films en Mirroring van mijn iPad.

Via Yelo Tv

Snap niet helemaal waarom je Apple tv op je iMac wilt aansluiten. Met je iMac kan je gewoon films kijken (VLC, XBMC etc.) en airplay mirroring kan bv met Airserver. Het lijkt me veel omslachtiger om daarvoor je Apple tv te gebruiken op je iMac en je hebt minder mogelijkheden.

[quote=Tuur Tisseghem url=http://www.onemorething.nl/community/topic/apple-tv-3-imac-27-2012/#post-2577356 time=1374402925]@Beech

Voor films en Mirroring van mijn iPad.[/quote]En hoe krijg je die films op je iPad ? Vanaf je iMac ? Dan kun je ze toch rechtstreeks bekijken ? Daar heb je geen ATV voor nodig. Je gebruikt een ATV als je op je televisie films vanaf je Mac en/of je iDevices en/of internet wilt bekijken. En gaat het om fimpjes, die je met je iPad hebt gemaakt dan zijn er talloze mogelijkheden om die op je iMac te krijgen. Als je je iMac alleen maar gebruikt om TV te kijken, koop dan een TV en zet je iMac op Marktplaats.

[quote=Tuur Tisseghem url=http://www.onemorething.nl/community/topic/apple-tv-3-imac-27-2012/#post-2577356 time=1374402925]
Voor films en Mirroring van mijn iPad.[/quote]
Mirroring van je iPad naar je Mac kan ook direct:
http://www.airserver.com/
http://www.airsquirrels.com/reflector/
Met XBMC op je Mac