Apple wil ongevaccineerde werknemers dagelijks laten testen op corona

Corona lijkt niet meer weg te gaan. Ook bij Apple zorgt het voor vraagtekens. Het bedrijf neemt nieuwe maatregelen voor het personeel.

Dit topic dient als reactie-hub voor bovenstaand artikel. Via dit topic kun je op het artikel reageren. Je reactie wordt ook automatisch onder het artikel op de website getoond.

Prima!
Zouden ze hier ook moeten doen!

Maar als werkgever mag je er hier niet naar vragen, terwijl je wel zorg moet dragen voor de veiligheid van de rest van je personeel.

Los van dat drukken ongevaccineerden nu op de zorg en moet de reguliere zorg erdoor worden afgeschaald omdat een paar wappies bang zijn voor een prikkie of geloven in allerlei onzinnige complotten. Da’s pas écht asociaal.

1 like

Euhh, een bibberende dokter kan beter maar ander werk zoeken. Ook zonder Corona zou deze winter met griep er voor zorgen dat de druk op de zorg te hoog zou zijn.

Als werkgever mag je tegenwoordig wel degelijk vragen aan je werknemers of ze gevaccineerd zijn; Mag een werkgever vragen of een werknemer is gevaccineerd? | Rijksoverheid.nl ze hoeven alleen niet te antwoorden. @ruwepitje Ja klopt, maar mét corona zal deze winter met griep er dus voor zorgen dat de druk nog hoger is dan zonder corona, dus welk punt wil je maken?

Euhh, een bibberende dokter kan beter maar ander werk zoeken

Dokter bibber is het inderdaad een beetje beu om al die ongevaccineerden hier te helpen.
Ze liggen hier 2 - 3 weken op de IC wetende dat 20-30% niet meer te helpen is en er dood aan zal gaan. Diegenen die het hier op de IC overleven krijgen stuk voor stuk te maken met langdurige Covid zorg en een lang revalidatieproces. Wat ons allemaal ook miljoenen kost.

Als ze nu gewoon even dat prikkie hadden gehaald en niet denken dat het maar een ‘griepje’ is, of overtuigd zouden zijn van allerlei complot theorieen dan hadden ze hier niet gelegen en hoeven we ook geen zorg af te schalen. Dan kunnen we A de inhaalzorg verlenen en B een eventuele griepepidemie opvangen.

Het is te zot als je denkt dat iemand met een open hart operatie hier slechts 3 tot 5 dagen op de IC ligt terwijl een Covid19 patient hier vaak 15 tot 21 dagen ligt.

En denk nou niet dat jij niet ziek zult worden omdat je jong en vitaal bent…
Ik heb hier voldoende patienten gezien die geen overgewicht hadden, en jonger waren dan 35.
Wat mij betreft gaan al die weigeraars maar naar een veldhospitaal.
Doodgaan hoort ook bij het leven, dat mogen ze ook beseffen. Het was immers volgens hen toch allemaal niet zo ernstig.

Ja, ik ben er dus best een beetje boos over.
En als we allemaal de zorg zouden verlaten, dan zou er nu geen zorg meer zijn voor de mensen die het écht nodig hebben. Want daar doe je het uiteindelijk voor. We zijn er om iedereen te helpen ook jou, maar van de complotdenkers en vaccinatieweigeraars heb ik ondertussen wel mijn buik vol.

Jij bent helemaal geen dokter anders had je wel anders gesproken. Je hangt van leugens aan elkaar. Ik weet namelijk hoe mijn partner hier over spreekt. Wij zijn beiden gevaccineerd maar ergeren ons kapot aan allerlei pseudo dokters zoals jij. Medici maken namelijk geen enkel verschil tussen een verkeersslachtoffer met alcohol op, een longkankerpatient die jaren gerookt heeft, dikke mensen met acute hartklachten of ongevaccineerde mensen. Allemaal vanwege eigen schuld of eigen keuzes.
Hier een paar tegenstrijdigheden van je relaas:

  • Ook zonder Corona gaan de ziekenhuizen de griepslachtoffers niet kunnen opvangen.
  • Overgrote deel binnenkomende Corona patienten zijn ouderen met onderliggend lijden en/of obese patienten. En dan hebben we het niet eens over de patienten die nu binnenkomen die volop gerookt hebben.
    Dus bespaar ons hier svp je propaganda en gebruik daar gewoon een ander medium voor. Bespottelijk wat je nu aan het doen bent.

Ach ruwe pitje toch…
Ik erger me aan de asociale typetjes zoals jij en die geen rekening willen houden met anderen.
En doe al helemaal niet of je het allemaal beter weet. Je kent me niet eens.

Het probleem met typetjes zoals jij is dat ze leugen op leugen stapelen omdat ze geloven in de meest waanzinnige theorietjes.

Kom maar met je BIG nummer. Kijken wie hier de asociale is van ons.
Totaal niet inhoudelijk reageren, je draait aan alle kanten en denkt ook nog even mij een wappie status aan te meten omdat ik je op leugens betrapt hebt. Dus BIG nummer en dan praten we verder alleen ben je blijkbaar vergeten dat je in het iets verdere verleden al eens uitgelegd hebt wat jouw beroep is. En dat helemaal niets met de zorg te maken. Nogmaals, bespottelijk om dit medium voor je propaganda te gebruiken. Is niemand mee gediend.

Ruwepitje - dat heksje van jou is toch psycholoog, wat weet die nou wat er op een IC gebeurt.
Ze heeft ze gewoon niet allemaal meer op een rijtje, net als dat jij van het wappie bent.

Ik zou zeggen volg het nieuws even, dan hoef je het koppie niet in het zand te steken.

Je bent jezelf hier fantastisch aan het presenteren. Schelden, liegen, belachelijke aannames. Prima, zoals verwacht geen BIG nummer en dus ordinaire leugenaar ipv een zorgmedewerker en uiteindelijk gewoon een ordinaire trol. Sneu maar het is niet anders.