Artikel blu ray bug weg?

Hoi ik ben een long time lezer en post niet zoveel maar had een vraagje.

Ik heb ‘n artikel opgeslagen om later te lezen en wilde vanavond lekker de to read list wegwerken maar het artikel is weg. Via de zoekfunctie kan ik het niet meer vinden maar het heeft wel bestaan want het staat in mijn to-read en de auteur heeft het ook op zijn Twitter gedeeld.

https://twitter.com/raymonmens/status/1276274278737027075

Is dit om een reden weggehaald? Mijn interessen had het wel…

Misschien heeft een adverteerder geklaagd. ?

Ja komt blijkbaar vaker voor. Ik had laatst een reactie geplaatst onder een Apple Arcade artikel, iets met mails aan “iedereen” die een abonnement had. Ook niet meer terug te vinden.

 

EDIT: via Google wel:

https://www.onemorething.nl/2020/06/apple-arcade-maand-gratis-gebruikers/

 

Van Moderator:
Als je onderaan de Homepage klikt op Meer nieuws vind je dit artikel gewoon terug.

Dat artikel over dat blu-ray spelers van Samsung gebrickt werden via internet heb ik gelezen! Daarna meteen de internetkabel uit die van mij gehaald ? had er niet eens aan gedacht dat dit zou kunnen gebeuren.

Het was toch geen hatend kritisch artikel? Gewoon iets over een flinke bug en de gevolgen en advies waar ik niet over nadacht. Top dus! Laat MediaHuis zich zo simpel door adverteerders naaien? Mag toch niet hopen! Ik heb Raymon iets op Twitter gestuurd want wil dit ook wel weten!

<p class="cite">TheBigZ op 28 juni 2020 om 19:27</p> Via Google wel
Hoi, goede tip dankjewel ik kon het via Google archief nog wel lezen en het was een goed artikel ja. Wel geschreven wat er aan de hand is en advies gegeven maar niets afzeiken. Ik wist niet dat OMT van mediahuis was.. de krant die ik lees is ook van mediahuis en de website mediahuis.nl staat vol met woorden over journalistiek onafhankelijk zijn.. maar als Samsung belt moet het offline.. nouja we weten niet wat er precies is. Maar volgende keer als de gooi en eemlander weer met ‘n prijsverhoging komt zal ik ‘t wel eens zeggen of ze nog geld van Samsung hebben gehad :-D

.

edit: en ik wilde nog even zeggen ik neem als het zo is Raymon niets kwalijk ik lees zijn artikelen altijd graag en zou graag willen dat ze hem meer lieten schrijven… hij is een goede schrijver en een pientere jongen maar hij moet misschien ook naar zijn werkgever luisteren voor brood op de plank

Nee, het artikel stond in de backend als ‘niet gepubliceerd’. Ik heb het artikel opgespoord en opnieuw geplaatst. Reden onbekend. Er gaat helaas bij de huidige provider wel vaker iets mis in de backend.

O, vandaar. Ik dacht al, dat bericht heb ik hier al eens gezien.

En weer verdwenen…

Maar gelukkig zijn binnenkort al die problemen op deze site opgelost.

 

Toch? . :wink:

<p class="cite">KarelWillem op 29 juni 2020 om 10:12</p> Maar gelukkig zijn binnenkort al die problemen op deze site opgelost.

 

Toch? .;)


In 2018 zijn we er eindelijk vanaf!

Of er is een aanval van K-poppers. :slight_smile:

<p class="cite">Jakko Westerbeke op 29 juni 2020 om 10:24</p>
<p class=”cite”>KarelWillem op 29 juni 2020 om 10:12</p> Maar gelukkig zijn binnenkort al die problemen op deze site opgelost.

 

Toch? .;)


In 2018 zijn we er eindelijk vanaf!

In een alternate timeline?

https://www.onemorething.nl/2020/06/samsung-update-sloopt-blu-ray-spelers/

 

Dit ? Bestaat nog steeds.