Artwork instellen als visueel effect

Helleu. Ik heb sinds vandaag mijn gehele MP3 collectie voorzien van Artwork. Bestaat er een mogelijkheid om het Artwork te laten zien in een soort van visualisatie terwijl dat nummer wordt gespeeld?

Groeten Frank

Met Jacket: http://members3.jcom.home.ne.jp/jacketplugin/jackete.html

http://www.versiontracker.com/dyn/moreinfo/macosx/25354

dank u! Vooral Jewelcase is geweldig!

Tjüsch!

[url=http://www.steelskies.com/coverflow/HomePage.html]Deze[/url] moet je ook eens proberen

Coverflow lukt effe niet zonder Tiger, maar Jacket heb ik al bijna een jaar in gebruik en Jewelcase net geprobeerd. Jewelcase liet mijn maccie net vreselijk vastlopen. Ik vind het wel erg mooi gemaakt, maar nadeel is dat ontbrekende illustraties niet worden getoond (Jacket haalt die van internet). Ik weet niet of ik de jewel case tijdens de visuele weergave regelmatig kan laten draaien tijdens het afspelen. Dat lijkt mij mooier. Ik vermoed dat Coverflow een combi is van beide andere en dus het ideale progje.

Voor mij wint Jewelcase met glans... mooi zeg! Zo'n progjes maken mij nu nog eens gelukkig zie :lol:

[quote:14057054ef=“rvgaalen”]Ik weet niet of ik de jewel case tijdens de visuele weergave regelmatig kan laten draaien tijdens het afspelen.[/quote:14057054ef]
…Tuurlijk wel. Tijdens de visuele weergave pak je de Jewelcase vast en geef je hem een zwiep, net zo hard als je wilt dat ie gaat tollen!