Auto Systeem software update - niet veilig

Hebben jullie dit al gehoord?

http://www.newsfactor.com/perl/story/18527.html

ja al lang gehoord volgens mij valt dat allemaal wel mee denk ik, ik heb er ook nog een vuurmuurtje zonder portforwarding er tussen zitten dus ik verw8 geen problemen

Bovendien moet je altijd nog wat aanklikken, zelfs als Programmatuurupdate automatisch checkt of er nieuwe updates zijn. Dat automatisch updaten en installeren is in zoverre onzin, dat je dat eerst moet hebben goed gekeurd. Hij checkt en jij geeft daarna toestemming om te updaten en installeren. :)

En ook ik heb een goede firewall :smiley: Het is goed dat er gewaarschuwd wordt, maar het wordt wel een beetje opgeblazen. Vooral sites waar men geen kaas heeft gegeten van de mac melden maar wat…
http://www.headliner.nl/headlin…uritynl
Ja, ja, misschien wisten jullie het nog niet, maar Mac OS X draait nagenoeg op alle mac's… Ik wist het niet, maar bij Security.nl wel :wink: En dat updaten, dat gaat allemaal automatisch… Programmatuurupdate lijkt wel een virus… ;):smiley:

En na zo'n bericht krijg je weer reacties van PC-leken: Zie je wel… Want die lezen natuurlijk niets over de gatenkaas van Microsoft… :wink:

Kijk hoe snel Apple dit probleem heeft opgelost, in minder dan een week is er al een Software Update van de Software Updater! :)

Adriaan

Apple luistert tenminste naar zijn klanten :)

JAJA MOOI HE DT ZE DIE NU HEBBEN GEMAAKT MET EEN 128BIT ENCODING DIE ALLEEN APPLE DINGEN TOE LAAT

waarvoor anders was die securety updt 15-7-2002. dit staat ook al op het internet jammer he mensen