Automatische ''Mac Notities'-backup'-update?

Hallo,

Er doet zich eens situatie voor bij een bepaalde handeling, doch vrees ik dat ik niet in staat ben om deze simpel uit te leggen, toch probeer ik een poging:

Bij aansluiting van mijn ‘’Mac Notities’-backup’-USB-stick in mijn MacBookPro, gebeurt er altijd een automatische ‘’Mac Notities’-backup’-update van mijn MacBookPro naar die USB-stick (waar ik eerder een backup op geplaatst had van al mijn Mac Notities).

Deze ‘update’ bevat mijn laatste notitie-bewerkingen van mijn ‘Mac Notities’ op mijn MacBookPro’.

-> Is dit een normale gang van zaken?

-> ja: leuk, maar is dat dan ook zo voor mijn ‘’andere-programma’s bestanden’-backups op mijn andere USB-

sticks?

-> neen: hoe schakel ik deze automatische handeling uit/aan?

Bedankt! /-\o

oceanwaves

PS: mijn MacBookPro draait op OS High Sierra 10.13.6