Avi DivX naar VCD?!?!

Ik heb Pulp Fiction op me comp staan in een .avi DivX formaat. Ik heb met DivX dictor de file naar .mov omgezet, maar Quicktime kan hem dan niet openenen. Als ik dan met het programma mov2mpg hem om wil zetten naar een ntsc vcd dan zegt dit programma dat quicktime de file niet kan lezen?!?! Ik begrijp dat er dus iets mis is met de .mov file! Kan iemand mij misschien een andere avi naar mov converter geven, of weet iemand misschien de url naar avi2mov? onmogelijk om te vinden!

Waarom speel je 'm niet gewoon met Mplayer OS X of VLC. Zoek op [url=http://www.versiontracker.com/]VersionTracker.com[/url] voor de programma's.

Ik heb ondertussen al wat meer geleerd en weet dat ik deze omweg niet hoef te maken met het programma ffmpegx, maar ik wil hem in vcd formaat krijgen, omdat ik hem dan in mijn dvd speler dus op de tv kan bekijken. Ik wil eigenlijk gewoon even kijken hoe dit gaat, maar nu heb ik dus dit programma, maar het gaat nu nog fout na een bepaald aantal mb's. Hij geeft dan een vreemde foutmelding!

Mij is het gelukt door met Convert to quicktime er een quicktime movie van te maken. Met dat quicktimepje kun je een VCD maken in toast of iDVD. (duurt wel even)

Convert to quicktime:
http://versiontracker.com/dyn/moreinfo/macosx/12236

Met FFMPEG werkt echt heel goed en dan kan je ook naar svcd converteren en dat heeft een beduidend hogere kwaliteit dan een VCD (hangt natuurlijk wel van je source af)