backup betaalde apps

Hallo iedereen, deze morgen heb ik wat betaalde apps gedownload. Heb er eventjes mee gespeeld maar toen viel de batterij uit.. Ik verbond mijn iPhone snel met de computer maar toen itunes geopend werd stond er:

‘Er is al eerder een iPhone met deze computer gesynchroniseerd.’
optie 1: configurer als nieuwe iPhone
optie 2: herstel vanaf de reservekopie van: …

Wat moet ik doen? Ik zou graag mijn betaalde apps behouden.
Alvast bedankt voor de reacties.

Gewoon herstellen vanaf reservekopie.

[quote:99a857bc66="Ramy"]Gewoon herstellen vanaf reservekopie.[/quote:99a857bc66] Die betaalde apps zijn nog niet bewaard op een reservekopie, ze staan enkel op de iPhone..

[url=http://docs.info.apple.com/article.html?path=iTunesMac/7.5/nl/865.html]Controleren of alle iTunes Store-aankopen zijn gedownload[/url] [quote:311e66f3f0]1. Kies 'Store' > 'Zoek naar aankopen'. 2. Voer de ID en het wachtwoord van uw iTunes Store-account in en klik op 'Zoek'.[/quote:311e66f3f0] [url=http://docs.info.apple.com/article.html?path=iTunesMac/7.6/nl/15284.html]Een overzicht van uw aankopen bekijken[/url] [quote:311e66f3f0]Een aankoopoverzicht opvragen 1. Kies 'Store' > 'Toon mijn account'. 2. Klik in het venster met accountgegevens op 'Purchase History'.[/quote:311e66f3f0]

Apps die je gekocht hebt kun je zo opnieuw downloaden.

Tip: download Apps eerst op je computer in iTunes, en sync dan met je iPhone/iPod touch.
Dit werkt beter dan dat je de Apps direct op je iPhone download.

Die betaalde apps komen tevoorschijn bij mijn aankoopgeschiedenis maar als ik zoek naar beschikbare downloads via iTunes>Store dan vermeldt itunes dat alle aankopen voor dit account gedownload zijn..

Moet ik misschien eerst mn iphone herstellen van de reservekopie en dan nog eens zoeken naar beschikbare downloads?

Het staat sowieso geregistreerd dat jij die apps gekocht hebt, dus je kunt ze gewoon weer gratis downloaden, mochten ze kwijt raken.

[quote:1787be8a84="Ramy"]Het staat sowieso geregistreerd dat jij die apps gekocht hebt, dus je kunt ze gewoon weer gratis downloaden, mochten ze kwijt raken.[/quote:1787be8a84]

OK ik zal het erop wagen… :wink:

Ja, is gelukt.. bedankt voor de hulp