Basestation als airportkaart gebruiken

Is het mogelijk om een Graphite Airport Basestation te gebruiken enkel en alleen als 'Airportkaart'. Ik bedoel is het mogelijk om een basestation aan te sluiten op een device en deze op die manier op te nemen in een bestaand draadloosnetwerk? Hij moet dan een IP adres krijgen via DHCP van een andere basestation die ook als router fungeert. Eigenlijk op dezelfde manier als een computer met een airportkaartje.

Op deze manier kan ik bijvoorbeeld een printer opnemen in een draadloosnetwerk zonder zo’n nieuwe snow basestation te kopen waar een extra poort op zit.

Jeroen

Volgens mij wel.

In de nieuwste MacFan staat bij de review van de SLIMP3 dat ze die op die manier draadloos aan een netwerk hebben gehangen.

Dus snel naar de kiosk en MacFan kopen.

Dank voor je tip! In de macfan zeggen ze dat ze ethernet-bridging aan hebben staan. Geeft bij mij niet het verwachte resultaat. Ik zal wel niet alle instellingen goed hebben staan. Heeft iemand hier ervaring mee?

Jeroen

je avatar is een cube, is dit ook de mac die je daarvoor wilt gebruiken? als je een powerbook wilt gebruiken kan je ook het basis station openschroeven en de pcmcia kaart eruit trekken en die in je powerbook stoppen.

Ik ben tot de conclusie gekomen dat het niet kan werken. Als oplossing heb ik een wireless adapter van SMC gekocht. Deze funktioneert wel zoals ik wilden. Maar daar loop ik nu tegen een ander klein ongemak op.

Bedankt voor de reakties!

Jeroen

[quote:02bd52ef45="Webarcher"] Als oplossing heb ik een wireless adapter van SMC gekocht. Jeroen[/quote:02bd52ef45]

Jeroen, welke wireless adapter heb je gekocht???
Op mijn zoek tocht naar USB adapters ben ik blijven hangen aan de Belkin als betaalbare (onder de 100 euro)

Cyberwolf