Batterij iPhone 6 voor eind december vervangen voor 29 euro.

Het wordt tijd om mijn batterij in de iPhone te vervangen voor 29 euro. Maar waar kan ik dit laten doen? Apple zegt dat het ook bij Amac kan maar ik heb geïnformeerd en daar kost het 39.95. Zij geven schriftelijk aan:

“Helaas wordt Amac niet gecompenseerd voor de extra arbeid en het transport die komen kijken bij het vervangen van de iPhone batterij. De prijs van 29 euro die Apple zelf hanteert zou voor Amac onder kostprijs uitkomen. Daarom kost batterijvervanging van je iPhone bij Amac 39,95.”

Kun je bij een Applestore een afspraak maken en er op wachten? Ik heb nog wat gratis reisdagen dus dat is het probleem niet.

Dat kun je toch gewoon aan Apple vragen?

 

 

Laatst in Haarlem afspraak om 13.30u en kon hem om 16.15 weer ophalen.

Je gaat voor een tientje helemaal naar een Apple Store…? Oké.

Je kan er natuurlijk een dagje Artis aan vast plakken.

Amac legt het weer mooi uit. Taffelaars.

@MoNdO,

zakkenvullers zijn het, nooit gehoord van service aan de klant…,

wel aan het behalen van de target van zoveel Apple producten minimaal per uur klant door de strot douwen!!!

Mijn advies aan de lezers hier, KOOP NOOIT IETS BIJ AMAC, vroeg of laat altijd spijt van…!!

<p class="cite">EagerB0bNerd op 11 oktober 2018 om 15:54</p> Je kan er natuurlijk een dagje Artis aan vast plakken.
Dan kun je net zo goed een paar uurtjes hier op OMT hangen. Veel goedkoper en dan zie je ook een hoop aapjes en rare vogels.

 

Bij amac geïnformeerd naar een iMac , e-mail adres doorgeven . De dag erna factuur met reservering iMac . Na bellen met hoofdkantoor blijkt dit normaal te zijn. Kon dit dan ook gelijk annuleren want ze hadden geen koopovereenkomst. Maar je schrikt wel dus voor mij alleen nog Apple

@Shmoo,

In Hilversum loopt er ok wat rond hoor, los…

@Marcel,

Dit is toch een poging tot zwendel, wat een gajes daar bij AMAC, mijn eerdere advies dus geheel terecht…

Gemaakte kosten ook niet terug gehad zeker…?

Om te huilen…

Net contact gezocht met Apple Nederland en je kunt naar de Apple store in Amsterdam bijv en een afspraak maken en een paar uur later je telefoon weer ophalen. Deze telefonische service vond ik wel top. Je krijgt ook een document toegestuurd hoe je je telefoon in moet leveren. Bijv. reservekopie maken e.d.

Toch is dat (helaas) de normale gang van zaken. Die 29 euro zijn de kosten van het vervangen door Apple. Alle Apple resellers betalen dat bedrag ook. De extra kosten voor eigen arbeidstijd en transport moeten toch ergens vandaan komen.

@Night,

Werk jij bij AMAC?, die AMAC boeven goed praten? ze kiezen toch er zelf voor om Apple te verkopen?

Zoiets heet service, iets wat AMAC niet kent, dat service geld kan kosten weet elke fatsoenlijke ondernemer.

Die zg. extra kosten en arbeidskosten enz. kunnen ze eenvoudig verrekenen met de verkoop van Apple stuff aan klanten die tevreden zijn, die zijn er steeds minder natuurlijk…

AMAC, wat een smerige praktijk om een factuur te sturen voor een nieuwe iMac aan iemand (@Marcel) die alleen maar telefonisch info vraagt…

 

Joopie, kun je vanaf maandag weer gewoon je medicatie slikken?

 

Dankjewel. ?

 

Wat een haat Joop. Tjsongejonge.

 

Ik kan je vertellen: ik werk bij een APR en vervang per dag in m’n eentje meer dan 15/20 batterijen (and counting… want het wordt per week drukker. Daarbij andere reparaties/vervangingen van toestellen niet eens meegerekend). Geloof mij: dat is veel werk wat er bij komt kijken tegenwoordig met alle eisen en softwarematige checks die Apple wilt dat je uitvoert). Je wilt daarbij niet weten hoe stressvol het kan zijn om ook nog eens klanten ter woord moet staan aan de servicebalie die je vervolgens staan uit te schelden omdat ze het belachelijk vinden dat ze hun telefoon 1-2 dagen moeten missen en ze niet zonder kunnen. Die 29 euro betaal je bij Apple, en die betaalt vervolgens een APR ook naar Apple om zo’n batterij te kunnen bestellen. Dat ene tientje extra wat je betaald (nou poe poe wat veel) is puur het arbeid wat Apple simpelweg niet vergoed. Het moet toch ergens vandaan komen. :slight_smile:

Wees blij dat je bij veel APR’s in de buurt gewoon terecht kan voor je nieuwe batterij, en daarvoor niet naar Amsterdam oid moet reizen als je 200km verderop woont. De reiskosten zijn immers veel meer voor zo’n trip naar Amsterdam.

@Shmoo,

Tot maandag wachten? dat overleef ik niet…

Goeie middag , ik wil ook m’n batterij vervangen van mijn iPhone 6 kan ik gewoon de apple store binnen lopen? Heb zelf nu een XS dus de 6 is voor mij de reserve en ik kan hem wel een poosje missen , of moet ik nog steeds een afspraak maken om hem in te leveren , heb op de  support app gekeken kan er geen afspraak voor maken of alles is al volgeboekt … weet weet hoe ?de dichtstbijzijnde  store voor mij is Den Haag …

@Kruithof,

 

Amac Den Haag kan volgens mij op afspraak ook batterijen vervangen.

Zie mijn openingsbericht. Ik kan daar ook in Ede naar toe maar niet voor 29 euro. Lees maar.